Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Γ. Ο. ΛΌΦΟΥ - Σεβαστείτε μας αλλιώς θα αποσύρουμε την ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ να παίζετε μεταξύ σας


Ο Γ. Ο. ΛΌΦΟΥ θέλει να "συγχαίρει" τον "κύριο" Τάσο Ασλανιδη και τους βοηθούς του για την "άψογη" και "αψεγάδιαστη" χωρίς "λάθη" στο σημερινό παιχνίδι διαιτησία με τον Καλλιθεακο.
Εκπέμπουμε τα παράπονα μας προς τον σύλλογο διαιτητών Πιερίας για τις κακιστες διαιτησίες των κυρίων Νικολιτς Ασλανιδη Ντουρακογλου και Διακουμακου και επιθυμούμε να μην ξανα οριστούν σε παιχνίδια της ομαδος μας.

Ο κόμπος εχει φτάσει στο χτένι. Η κατάσταση αυτήν δεν μπορεί να συνεχιστεί!!! Απο πέρυσι κιόλας υπάρχει μια μεθοδευμένη κίνηση διαιτητών, ΕΠΣ Πιερίας καθώς κ ορισμένων ποδοσφαιρικων σωματείων, οι οποίοι θέλουν να αφανησουν την ιστορική μας ομάδα!!

Κύριοι απαιτούμε ΣΕΒΑΣΜΌ, ΙΣΌΤΗΤΑ και ΔΊΚΑΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΊΕΣ.

Γνωρίζουμε οτι δεν "πάτε" την ομάδα μας. Μην προσπαθείτε να διαβάλλετε την ιστορία μας και την ποδοσφαιρική μας εικόνα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που απαρτίζεται στο μεγαλύτερο ποσοστό της απο γηγενείς ποδοσφαιριστές και αυτο το ζηλεύετε. Ο τροχος θα γυρίσει. Προειδοποιουμε οτι εαν συνεχιστεί αυτήν η κατάσταση θα αποσύρουμε την ομάδα του Γ. Ο. ΛΌΦΟΥ απο το πρωτάθλημα εαν δεν υπάρξει ΣΕΒΑΣΜΌΣ  και ΙΣΌΤΗΤΑ από διαιτητές και παράγοντες της ΕΠΣ Πιερίας στην προσπάθεια που κάνουμε ολοι μας στον ΙΣΤΟΡΙΚΌ μας σύλλογο.

Υπο αυτές τις αντίξοες συνθήκες δεν θα δεχτούμε να συνεχίσουμε για πολύ ακομα στο πρωτάθλημα ΣΑΣ, στο οποίο εχετε μάλλον προκαθορίσει  την τύχη ορισμένων σωματείων, που εδρεύουν κυριως εκτος Κατερίνης και ιδιαίτερα εμάς. Σας προειδοποιουμε να μην συνεχιστεί η κατάσταση αυτην για δεύτερη διαδοχική χρόνια. Δεν αναφέρουμε τίποτα τόσο καιρο αλλα τώρα η υπομονή μας ΕΞΑΝΤΛΉΘΗΚΕ.
Σας προτείνουμε να κάνετε αν είναι ενα πρωτάθλημα να παίζουν οι ομάδες μονο της Κατερίνης, αφου εμας δεν μας υπολογίζεται και  θυμάστε μονο στις εκλογές για την ψήφο που εν τέλη δεν εχουμε καποιο αντίκτυπο. ΕΛΕΟΣ με αυτό το κατεστημένο.

Σεβαστείτε μας αλλιώς θα αποσύρουμε την ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ να παίζετε μεταξύ σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου