Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π): «Θαλάσσης Θαύματα» από τον Ιωάννη Α. Παπαδόπουλο στην Αστική Σχολή


ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ με ξύλα που ξεβράζει η θάλασσα

Ζωή στα χέρια του Ιωάννη Παπαδόπουλου παίρνουν τα θαλασσόξυλα (driftwood), ξύλα που έχουν ξεβραστεί στις ακτές και γίνονται εντυπωσιακά και διακοσμητικά αντικείμενα, τα οποία κουβαλούν μαζί τους το άρωμα και την αύρα της θάλασσας.
Ο λόγος για τα έργα της έκθεσης  που τιτλοφορείται: «Θαλάσσης Θαύματα», φιλοξενείται στην Αστική Σχολή και συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης.


Πρόκειται για χειροτεχνήματα ιδανικά για διακόσμηση χώρων, που έχουν υποστεί ήπια επεξεργασία από το δημιουργό χωρίς όμως να αλλοιώνεται το χρώμα ή το σχήμα τους. Όπως διευκρινίζει αναφερόμενος στην ταυτότητα της έκθεσης, ο κος Παπαδόπουλος: «Όταν η θάλασσα συμπεριφέρεται σαν καλλιτέχνης ξεβράζει στην ακτή μοναδικά έργα τέχνης, τα οποία αναδεικνύονται στην έκθεση».

Η έκθεση, την οποία επισκέπτονται φίλες και φίλοι της τέχνης, μαθητές και μαθήτριες σχολείων όλων των βαθμίδων ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Οκτωβρίου και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως 12 μ., από τις 18:00 έως τις 21:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11:00 π.μ. έως 13:00 και από τις 18:00 έως 21:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου