Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

Ένα Χρυσό, δύο Χάλκινα, μια τέταρτη θέση και μια πολύ καλή παρουσία από τους αθλητές του Αρχελάου Κατερίνης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Μεγάλη επιτυχία των αθλητών του Αρχελάου Κατερίνης και της Εθνικής ομάδας πάλης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης που διεξήχθη στην Βουλγαρία 2-6 Οκτωβρίου 2019.

Οι αθλητές του Αρχελάου και μέλη της Εθνικής ομάδας πάλης και γενικά όλη η Ελληνική αποστολή έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών στη γενική κατάταξη.

Ο Αρχέλαος συμμετείχε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με 4 αθλητές και μια αθλήτρια. Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών του Αρχελάου:

1ος  Χαριτίδης Λευτέρης  Κατηγορία Παμπαίδων

 3ος  Αθανασίου Γιώργος  Κατηγορία Παμπαίδων

3ος  Πέτκος Γιάννης Κατηγορία Παίδων
4ος Μητσιόπουλος Δημήτρης  Κατηγορία Παίδων

Επίσης καλή εμφάνιση από την αθλήτρια μας Χριστίνα Βούλγαρη στην κατηγορία Κορασίδων.
Συγχαρητήρια στους αθλητές του Αρχελάου Κατερίνης, σε όλους τους αθλητές της εθνικής ομάδας πάλης, στους ομοσπονδιακούς προπονητές, στους προπονητές που συνόδεψαν τους αθλητές τους, τον Κώστα Ταμό, στους συνοδούς των αθλητών μας Γρηγόρη Πέτκο, Οδυσσέα Χαριτίδη και φυσικά στον προπονητή Σάββα Τσεντίδη που δεν παραβρέθηκε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Βουλγαρία λόγω υποχρεώσεων με τον σύλλογο του Αρχελάου Κατερίνης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου