Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός της Ακαδημίας του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (φωτο)

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2019/2020
Τελέστηκε την Τετάρτη 2/10/19 το απόγευμα ο καθιερωμένος Αγιασμός της Ακαδημίας του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη μας κ.κ. Γεωργίου, που στην ουσία άνοιξε τη νέα αγωνιστική σεζόν για τα τμήματα υποδομής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ εκεί όπου μαζί με την πρώτη ομάδα χτίζεται το «μέλλον» του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, παρόντες οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με μέλη της διοίκησης, σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας και της ανδρικής ομάδας έλαβαν τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας, «Υγεία, επιτυχίες, ομαδικό πνεύμα» και τις ευχές της διοίκησης των υπεύθυνων Ακαδημιών στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία, να είναι καλοί αθλητές, καλοί μαθητές και σωστοί χαρακτήρες. Να μελετούν και να εισπράττουν κάθε είδους γνώση ποδοσφαιρική από τους άξιους προπονητές τους, πράττοντας πάντα το καλύτερο στη ζωή τους, συνοδευόμενοι από το «ευ αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα.


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έχει αποδείξει πως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα των υποδομών, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση των ακαδημιών, μέσα σ’ ένα κλίμα αισιοδοξίας για την ανάδειξη των μικρών αθλητών μέσω καθοδήγησης και εκπαίδευσης από τους υπευθύνους των Ακαδημιών και προπονητές σε αξίες και ιδανικά που θα προάγουν το χαρακτήρα τους, το ήθος και τη στάση τους.
Ο καθιερωμένος Αγιασμός έκλεισε με κεράσματα και χυμούς για όλους τους αθλητές από τη διοίκηση, υπεύθυνους Ακαδημιών.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών κι όλους τους παρευρισκομένους για την θερμή παρουσία τους.
Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου