Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Απο τις Πιερίδες Μούσες στην Ά Εθνική με την ΑΕΛ η Κατερινιώτισσα Χριστίνα Βίσμπα!


Την Κατερινιώτισσα Χριστίνα Βίσμπα απέκτησε η γυναικεία ομάδα της Λάρισας.
Η Χριστίνα Βίσμπα κατάγεται από την Πιερία και ήρθε στην ΑΕΛ από τις Πιερίδες Μούσες, τις οποίες και η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί για την παραχώρησή της.

Η Βίσμπα είναι μόλις 19 ετών και αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός. Πέρυσι η νεαρή αθλήτρια αναδείχθηκε 1η σκόρερ στην Γ’ Εθνική στον όμιλο της με 10 γκολ.

Πρόκειται για σημαντική προσθήκη, πιστή στην φιλοσοφία της φετινής ομάδας για σχηματισμό ενός νεανικού ρόστερ, με πολύ όρεξη για δουλειά.

Ήταν μια απο τις τελευταίες προγραμματισμένες προσθήκες της ομάδας για αυτήν την μεταγραφική περίοδο, εκτός και αν υπάρξει κάτι το εξαιρετικό μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου που κλείνει αυτό το μεταγραφικό παράθυρο».

Ποιά είναι η Χριστίνα Βίσμπα
Η 19χρονη μεσοεπιθετικός των Πιερίδων Μούσων,Χριστίνα Βίσμπα,αναδείχθηκε 1η σκόρερ με 10 γκολ στο ενεργητικό της στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ'Εθνικής Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Νομού Πιερίας πάλεψε με ''νύχια και με δόντια'' για να κατακτήσει τη 2η θέση που της έδινε την άνοδο στη παραπάνω κατηγορία, αλλά δε τα κατάφερε.

Από την άλλη η Χριστίνα ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στα 7 της χρόνια στις ακαδημίες της ερασιτεχνικής ομάδας 25ης Μαρτίου Κατερίνης. Έλαβε μέρος σε πολλά διεθνή τουρνουά που έγιναν στο Νομό Πιερίας και με ξένες ομάδες. Από 12 ετών εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό των Πιερίδων και στο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής και η Χριστίνα αποτελεί μέλος της ομάδος μέχρι και σήμερα!

Το ''Τρεχαντήρι'' προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες,''οργώνει'' τους αγωνιστικούς χώρους με την έντονη ταχύτητα της και αποτελεί μία αξιόπιστη επιθετική λύση για τις Πιερίδες Μούσες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου