Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση εργασίας του Αντιδημάρχου Υπηρεσίας Δόμησης & Τουρισμού με τη Ν.Ε. του Τ.Ε.Ε. Πιερίας και τον Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας

Γ. Νταντάμης: «Θέλουμε στενή συνεργασία με τους Μηχανικούς»
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού Γιώργος Νταντάμης με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Πιερία και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας.
Στην συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, συμμετείχαν οι κ.κ. Αναστάσιος Τασιούλας (Πρόεδρος ΤΕΕ Πιερίας), Απόστολος Πίτσιας (Αντιπρόεδρος ΤΕΕ),  Νίκος Τσουπέης (μέλος ΔΣ ΤΕΕ), Κώστας Μπίσμπας (Πρόεδρος Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας), Μάνος Μηντζιαρίδης (Γ. Γραμματέας Συλλόγου) και Βασίλης Ταβαντζής (μέλος Δ.Σ. Συλλόγου).

Η ατζέντα της συζήτησης περιλάμβανε θέματα που αφορούν την πολεοδομία, τη λειτουργία της υπηρεσίας, τη βελτίωση και διευκόλυνση των συναλλαγών με την Υπηρεσία Δόμησης μέσω ανάπτυξης σχετικών ηλεκτρονικών εφαρμογών. Οι εκπρόσωποι των μηχανικών εξέθεσαν στον Αντιδήμαρχο τα προβλήματα του κλάδου και ζήτησαν την αρωγή του στην επίλυσή τους.

Η καλύτερη εικόνα και λειτουργία της πόλης που ζούμε είναι βασικός στόχος

Ο κ. Νταντάμης υπογράμμισε ότι είναι αδήριτη ανάγκη η συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και του έμπειρου και αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού των μηχανικών στη διαμόρφωση προτάσεων και ολοκληρωμένων λύσεων για την Κατερίνη: «Επιδιώκουμε την στενή συνεργασία με τους μηχανικούς τόσο του Δήμου όσο και των Ελεύθερων Επαγγελματιών. Διαθέτουν γνώσεις και εμπειρίες πολύτιμες και η συμβολή τους είναι καθοριστική για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς όφελος του τελικού αποδέκτη που είναι ο δημότης. Η καλύτερη εικόνα και λειτουργία της πόλης που ζούμε είναι βασικό στόχος».

Από πλευράς τους, οι κ.κ. Τασιούλας και Μπίσμπας δήλωσαν ότι «η συζήτηση με τον Αντιδήμαρχο ήταν πολύ εποικοδομητική και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει σύγκλιση απόψεων. Εκφράζουμε την αισιοδοξία ότι μέσα από τη συνεργασία θα υπάρξει το μέγιστο δυνατό όφελος τόσο για τους δημότες όσο και για τους επαγγελματίες μηχανικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου