Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Δίας Δίου - Άπαντες παρόντες ενόψει Πιερικού

Το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν αναμένεται να δώσει ο Δίας Δίου την προσεχή Κυριακή (13/10) και ώρα 16:00 στο γήπεδό μας κόντρα στον Πιερικό σε μια αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής της ομάδας μας Τάσος Ιωαννίδης συμπεριέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το κομβικό αυτό τοπικό ντέρμπι, μεταξύ άλλων και τον νεοαποκτηθή Τοπαλίδη ο οποίος προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα και ενσωματώθηκε στο σύνολο.

Αναλυτικά η αποστολή του Δία:  Ζωγράφος, Ευαγγέλου, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Καλουσίδης, Λιόλιος, Παπαστεργίου, Νάκας, Καλαμπάκας, Μανίκας, Α.Παναγιωτίδης, Γ. Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Τσουρέκας, Δαλαμήτρας, Μπακούρας, Μαυρίδης, Ουσταμπασίδης, Ευαγγελόπουλος, Μιτακίδης, Καραθάνος, Λαφατζής.

Υπενθυμίζεται πως την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ.Μαυρίδης με α’ βοηθό τον κ.Δέλιο και β’ βοηθό τον κ.Ταγκαλίδη (ΕΠΣ Πέλλας).

Η διοίκηση του Δία Δίου απευθύνει το πιο θερμό κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου να ενισχύσουν με όλες τους τις δυνάμεις τους ποδοσφαιριστές μας στο παιχνίδι της χρονιάς!

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου