Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Αποστόλης Στύλος - Σεβασμός στην Καρίτσα αλλά είμαστε ο Πιερικός...



Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής έδωσε ο Αποστόλης Στύλος, ο οποίος ανέφερε πρίν το τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ Καρίτσας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής:

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι ένα παιχνίδι τοπικιστικού χαρακτήρα με την Καρίτσα και ένα παιχνίδι που όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα παιχνίδια που παίξαμε εως  τώρα. Και αυτό για τον εξής απλό λόγο, γιατί η ομάδα της Καρίτσας έχει τον ίδιο στόχο με μας, κάνει πρωταθλητισμό και πιστεύω ότι θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι.
 Από τη δική μας πλέον πλευρά μες στη διάρκεια της εβδομάδος τα προβλήματα που είχαμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι περιορίζονται σε αυτό του Μπουζούρα , φυσικά του μακροχρόνια τραυματία Μπουζούκη και του τιμωρημένου Γιώργου Μακρή. Όλα τα άλλα πιθανά προβλήματα που είχαμε ξεπεράστηκαν και τα υπόλοιπα παιδιά είναι στη διάθεσή μου και φυσικά έχουμε και την προσθήκη του Χρήστου Παπαδόπουλου που θα είναι και αυτός στην αποστολή της ομάδος.

Σεβασμός  λοιπόν στην ομάδα της Καρίτσας, ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά είμαστε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε κανένα παιχνίδι δεν θα πάμε να παραταχθούμε για τον βαθμό της ισοπαλίας, θέλω να κερδίζουμε. Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Βατανιακού είναι σε καταπληκτική κατάσταση, κόσμος θα υπάρχει σίγουρα στο γήπεδο, οι συνθήκες είναι ιδανικές, θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Για τον Μπουζούρα
Θα απουσιάσει για καιρό ακόμη.Δυστυχώς ο τραυματισμός ενώ στην αρχή φάνηκε επιπόλαιος δεν ήταν τόσο και είναι μία θλάση στον τετρακέφαλο. Αυτά  με τα λεγόμενα του γιατρού, πιστεύουμε ότι στο επόμενο παιχνίδι ίσως να τον έχουμε μαζί μας. 
Φυσικά πρώτα τα κοιτάξουμε το καλό του ποδοσφαιριστή να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει περίπτωση υποτροπής και μετά τον εντάξουμε κανονικά στο ρυθμό των προπονήσεων.

Για Μεταγραφές
Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, θεωρώ πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι αυτή τη στιγμή, κάποιος  έτοιμος ποδοσφαιριστής  ώστε να βοηθήσει την ομάδα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που προτείνονται αλλά ο βαθμός ετοιμότητάς τους δεν είναι ο επιθυμητός  για να μπορέσεις να τους εντάξεις στο ροστερ άμεσα.
Αυτή τη στιγμή είμαστε μία χαρά και οι λύσεις που έχουμε είναι  ικανοποιητικές. Όταν θα ρθει ο καιρός ,πιθανό να πάρουμε το Δεκέμβριο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου