Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης (φωτο)


Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης διοράνωσε με μεγάλη επιτυχία τους διασυλλογικούς κωπηλατικούς  αγώνες “Κύπελλο Όλυμπος 2019-Κολλάρος Ελευθέριος”. Η συγκεκριμένη αθλητική  συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από 8 χρόνια.
Τον Ν.Ο.ΚΑΤ. τίμησαν με την παρουσία τους 8 Ναυτικοί Όμιλοι. Φυσικά, την παράσταση έκλεψαν οι εκατοντάδες νεαροί αθλητές και αθλήτριες με τις επιδόσεις τους αλλά κυρίως με την αγωνιστικότητα και το πάθος τους για το άθλημα της κωπηλασίας. Αυτό το αθλητικό γεγονός αποτέλεσε μια ξεχωριστεί εμπειρία για τους νέους αθλητές λειτουργώντας σαν πυξίδα για την ανάπτυξη τους σε αθλητικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.



Αν και οι πρώτες σειρές αγωνίστηκαν στο νερό, στη συνέχεια λόγω έντασης του αέρα και για την ασφάλεια των αθλητών οι αγώνες διεξήχθησαν με τη χρήση κωπηλατοεργόμετρων.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ακολούθησε η απονομή των επάθλων των αθλητών, στις οποίες παρευρέθηκαν τιμώντας τον Ν.Ο.ΚΑΤ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, οι βουλευτές κ. Μπαραλιάκος Ξενοφώντας και η κα. Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, η εκπρόσωπος της βουλευτού κας Μπέττυς Σκούφα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Μαυρίδου Σοφία, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Κήπου Ευάγγελος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Κυριακίδης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Τερζόπουλος Θεοφάνης και η εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος Σκάλας Κατερίνης.

Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. προχώρησε και σε μια ασυνήθιστη και άκρως ευγενική κίνηση. Τίμησε με μετάλλια τους διαιτητές της διοργάνωσης για το έργο τους, την υπευθυνότητα τους και τη διαχρονική προσφορά τους στο άθλημα της κωπηλασίας.

Η αθλητική διοργάνωση στέφθηκε κατά κοινή ομολογία με μεγάλη επιτυχία. Ο Ναυτικό Όμιλος Κατερίνης απέσπασε θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες Ναυτικούς Ομίλους, από διαιτητές και από γονείς.




Καίριας σημασίας ήταν η ναυαγοσωστική κάλυψη από την Lifeguard Patrol ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των αθλητών στον μέγιστο βαθμό καθώς και η παρουσία εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης που ήταν σε ετοιμότητα για παροχή πρώτων βοηθειών.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κατερίνης, το ξενοδοχείο SENTIDO MEDITERRANEAN VILLAGE, το Ι.Ι.Ε.Κ.  ΛΥΔΙΑ και η κάβα ποτών ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ.

Ο Ναυτικό Όμιλος Κατερίνης έχει παράδοση στη διοργάνωση επιτυχημένων αθλητικών συναντήσεων και το απέδειξε για άλλη μια φορά. Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στους κωπηλατικούς αγώνες.

Στο πλαίσιο των εορτασμών των 60 χρόνων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θα πραγματοποιηθούν και οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες “Κύπελλο Όλυμπος 2019-Κολλάρος Ελευθέριος” στις 26-27-28 Οκτωβρίου.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου