Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα βόλεϊ του Πιερικού στο Πανόραμα (3-0 σετ)


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(12-25, 14-25, 18-25)

Μεγάλη νίκη για την Ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού, που συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση, καθώς επικράτησε μέσα στο Πανόραμα της τοπικής ομάδας με 3-0 σετ. Οι παίκτες του Πιερικού έπαιξαν όμορφο βόλεϊ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να χειροκροτηθεί η ομάδα του Πιερικού απ'όλους τους θεατές βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Πανοράματος.
Ο Πιερικός έδειξε από το 1ο σετ τις διαθέσεις του, παίρνοντας διαφορά στο σκορ, την οποία διεύρυνε στην συνέχεια, κερδίζοντας το σετ με 25-12 μη αφήνοντας την ομάδα του Πανοράματος να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση. Ίδιο σκηνικό είχαμε και στο 2ο σετ, το οποίο κατέληξε και αυτό πολύ εύκολα στην ομάδα του Πιερικού με 25-14. Στο 3ο σετ η ομάδα του Πανοράματος προέβαλε σθεναρή αντίσταση μέχρι τον 10ο πόντο. Από το σημείο εκείνο οι άνδρες του Πιερικού επέβαλαν πάλι τον ρυθμό τους, ξέφυγαν στο σκορ και τελικά πήραν και αυτό το σετ με 25-18 και το παιχνίδι με 3-0 σετ, κερδίζοντας 3 πολύτιμους βαθμούς στην μάχη του πρωταθλήματος.

Η σύνθεση: Μούρτζιος, Λαμπρινός, Γρηγοριάδης, Γερομιχαλός, Παπαδημητρίου, Παπατσιμούλης, Τσοπάνογλου, Ματσαρίδης, Γιάγκου, Παπακυριάκου, Καραγιάννης, Τασχουνίδης, Σουλής, Χανδόλιας.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 02/11/2019 στο Τ9 Σιδηροδρομικού Σταθμού στις 18:00
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου