Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Βετεράνοι ΠΙΕΡΙΚΟΥ - Μικτής ΠΕΙΡΑΙΑ σήμερα στο Ά ΔΑΚ΄ (2 μ.μ.)


Ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι δίνουν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πιερικού, οι οποίοι θα υποδεχθούν την αντίστοιχη ομάδα του Πειραιά στο φιλόξενο και ανακαινισμένο Α΄ΔΑΚ της πόλης μας.

Η μικτή ομάδα του Πειραιά αποτελείται απο ποδοσφαιριστές 25 σωματείων του μεγάλου αυτού δήμου της χώρας μας και βρίσκεται στην περιοχή μας απο το περασμένο Σάββατο, εκμεταλλευόμενοι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της το τριήμερο με τον σημερινό εορτασμό του "ΟΧΙ"

Μετά το παιχνίδι θα ακολουθήσει μπάρμπεκιου και η αποστολή της Πειραιώτικης ομάδας θα αναχωρήσει για την επιστροφή στην βάση της. Μετά απο παράκληση της φιλοξενούμενης ομάδας, το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. ώστε να έχουν το χρόνο να επιστρέψουν νωρίς στον Πειραιά, μιας και η αυριανή είναι κανονικά εργάσιμη ημέρα.

Η αγωνιστική ομάδα των παλαιμάχων του Πιερικού με τους Βαγγέλης Μύθημης, Κώστας Μαυρίδης, Γιάννης Βαρβούτης, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Μπάμπης Πεΐδης, Χρήστος Ζαρκανέλας, Γιώργος Τασίδης, Ηλίας Μποταΐτης, Παναγιώτης Ευθυμιάδης, Σάκης Παπαβασιλείου, Ηλίας Τζιόκας, Κώστας Πόδας, Λευτέρης Φωτιάδης, Στέργιος Γιώτσας, Δημήτρης Μπατσαράς, Ανέστης Παπαδόπουλος, Χρήστος Βελώνης, Ηλίας Τσιμόπουλος, Παναγιώτης Σαρπότας, Βασίλης Ταρασιάδης, Χρήστος Ελευθεριάδης, Τάκης Τσιούχας, Αποστόλης Στύλος, Νίκος Θεοδοσιάδης, Σάκης Λιάγκας καλούνται να είναι στη μία με 1.15΄ μ.μ. στο Α΄ΔΑΚ της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου