Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Πιερικός - ΓΣ Αλμυρού 0-0 Έ(Χ)ασε ευκαιρίες και βαθμούς ο Πιερικός στο Α΄ΔΑΚ

Κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο για ένα ακόμη παιχνίδι ο Πιερικός, το δεύτερο εντός έδρας στην Κατερίνη, με αντίπαλο τον Αλμυρό. Η ομάδα της Κατερίνης δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης με την ομάδα της Μαγνησίας που δεν πάτησε σε καμία σχεδόν φάση στην περιοχή του Γουναρίδη και δεν απείλησε άμεσα τον έμπειρο τερματοφύλακα της ομάδας της Πιερίας.

Παρόλα αυτά, έχοντας και την τύχη με το μέρος της, η Βολιώτικη ομάδα κατάφερε να φύγει με έναν υπερπολύτιμο βαθμό απο την Κατερίνη.


Ο Πιερικός μπήκε υποτονικά στην αρχή του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να μπλοκάρουν σωστά τα ατού της ομάδας του Αποστόλη Στύλου και να μην αφήνουν χώρους στους γηπεδούχους.
Μετά το 20΄οι Κατερινιώτες δημιουργούσαν την μια φάση μετά την άλλη και έκλεισαν το πρώτο μέρος με δυο σημαντικές φάσεις μπροστά στην εστία του Αλμυρού και με τον Σαχινίδη να σημαδεύει δυο φορές τα δοκάρια του Πολυμερου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός πίεσε την ομάδα του Στέλιου Αρσένου και έφτιαξε πολλές φάσεις κλείνοντας στο μισό του γηπέδου τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ που θα του έδινε το τρίποντο.
Έτσι παρέμεινε αυτό το 0-0 που έδωσε απο έναν βαθμό σε κάθε αντίπαλο, χωρίς όμως να μείνει ικανοποιημένος απο την μοιρασιά ο Αποστόλης Στύλος και η ομάδα του.


Πρίν την έναρξη του αγώνα ο Πιερικός τίμησε τον Αλέκο Ταξίδι που έφυγε πρόσφατα απο τη ζωή, κρατώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και με τους φιλάθλους να χειροκροτούν θερμά τον εκλιπών βετεράνο άσσο της Κατερινιώτικης ομάδας.


Οι κυριότερες φάσεις:

Γύρω στους 500 φιλάθλους των δυο ομάδων στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης, είδαν τον Πιερικό να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 23ο λεπτό, όταν ο Τουλίκας έβγαλε φαρμακερή σέντρα απο αριστερά, ο Σαχινίδης βγήκε στην πορεία της μπάλας και σούταρε στην κίνηση για να βρεί η μπάλα στο δοκάρι του Πολυμέρου και να απομακρυνθεί.

Στο 26΄νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πιερικό, με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Μαγνησίας να σώζει αρχικά την εστία του σε σουτ του Σαχινίδη και στη συνέχεια η μπάλα να χτυπάει στο δεξί του κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Ο Μηλιώτης θα μπεί αλλαγή στο 60΄και λίγο αργότερα θα χάσει την μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Πιερικό με σουτ που επιχείρησε μετά απο έξοχη ατομική προσπάθεια.

Στο 67΄ νέα μεγάλη ευκαιρία του Πιερικού, με τον Μακρή να δίνει πάσα πάρε-βάλε με το κεφάλι στον Σαχινίδη αλλά και πάλι ο έμπειρος φορ του Πιερικού, να μην καταφέρνει απο κοντά να ανοίξει το σκορ.
Στο 82΄και πάλι ο Πολυμέρου θα σώσει την εστία του σε σουτ του Σαχινίδη και στις καθυστερήσεις το σουτ του Κριεμάντι θα βρεί στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Θεσσαλικής ομάδας, ο Μηλιώτης θα πάρει το "ριμπάουντ" αλλά το σουτ που θα κάνει απο κοντά θα είναι άστοχο για να μείνει έτσι αυτό το στείρο 0-0 στην Κατερίνη.

Διαιτητής ο Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Μαλανδρή και Γούτα απο την Χαλκιδική

Πιερικός (Απόστολος Στύλος): Γουναρίδης, Μπουζούρας, Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής (84΄Κριεμάντι), Κυπαρίσσης (75΄Λαζαρίδης), Ιβανίδης, Σαχινίδης, Χαρτσιάς, Δεμηρτζόγλου (60΄Μηλιώτης)

ΓΣ Αλμυρού (Στέλιος Αρσένου): Πολυμέρου, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Ζενούνης, Δερμιτζάκης (88΄Κόκκας), Αγασιώτης (86΄Αράπης), Δημηνάς (65΄Μπέικος), Αναστασίου, Βουρδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου