Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Σάκης Παπαβασιλείου - «Στο ξεκίνημα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές»

Την άποψη ότι το σημαντικότερο απ’ όλα είναι «να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής του Ιάλυσου Σάκης Παπαβασιλείου, αναφερόμενος στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League.
Ειδικότερα, τόνισε τα ακόλουθα:

«Στο ξεκίνημα παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει ανοδική πορεία. Όλες οι ομάδες θα παίξουν με όλες, οπότε δεν μπορώ να πω ότι ήθελα ή περίμενα κάτι διαφορετικό. Στα πρώτα παιχνίδια ιδιαίτερα, όλες οι ομάδες είναι ισάξιες μέχρι να βρουν τα πατήματα τους. Είναι το ίδιο λοιπόν, είτε παίζουμε με μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο, είτε με μια άλλη που θέλει να σωθεί. Δεν υπάρχει μεγάλο άνοιγμα στην ψαλίδα. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μαζεύουμε βαθμούς και να έχουμε μια καλή συγκομιδή».

Ο κ. Παπαβασιλείου πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Στην κατηγορία βλέπουμε ότι κατά 80% υπάρχουν ιστορικές ομάδες. Ο φίλαθλος κόσμος πιστεύω ότι πρέπει να γεμίσει τα γήπεδα και να στείλει το ηχηρό μήνυμα ότι οι ομάδες αυτές δεν αξίζουν να είναι σε αυτές τις κατηγορίες. Το ποδόσφαιρο πρέπει να αναβαθμιστεί και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ομάδες με ιστορία, με κόσμο και με δυναμική να βρίσκονται στα υψηλά σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών».
Πηγή: news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου