Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

GNTM 2: Το extra plus size μοντέλο από την ΚΑΤΕΡΙΝΗ που εντυπωσίασε τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση

Η Κατερίνα Πεφτίτση κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του GNTM 2 με την εμφάνισή της. H Κατερίνα κατάγεται από την Κατερίνη, είναι επαγγελματίας make up artist και έχει τελειώσει και... υποκριτική.

Η 26χρονη έκανε πασαρέλα μπροστά από την κριτική επιτροπή με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όπως είπε η ίδια είναι make up artist, ενώ επίσης έχει τελειώσει και υποκριτική. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως ασχολήθηκε με αυτό το επάγγελμα γιατί της αρέσει να μεταμορφώνει τους ανθρώπους στην καλύτερη εκδοχή τους, λέγοντας πως θα ήθελε να μεταμορφώσει την Βίκυ Καγιά σε plus size model, ενώ την Ζενεβιέβ σε... Δρακουμέλ.

Η Κατερίνα αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας, διότι όπως είπε, «Εν έτη 2019 το πρότυπο ομορφιάς, δεν είναι μόνο ένα. Ετσι το plus size model είναι must!». Όπως δήλωσε στους τέσσερις κριτές ήθελε πολύ να ασχοληθεί με το modeling και έτσι πήρε την απόφαση να πάει στην οντισιόν.

«Έβλεπα τα μοντέλα και τον χώρο της μόδας και ζήλευα. Και ήθελα να το δοκιμάσω σε alternative plus size μοντέλο και ήρθα», είπε χαρακτηριστικά. Όταν οι κριτές, της είπαν να φορέσει το μαγιό της και να επιστρέψει, εκείνη γύρισε, φορώντας ένα φόρεμα, όπως είδαμε και στο τρέιλερ του επεισοδίου. Ωστόσο, στη συνέχεια μία έκπληξη περίμενε την επιτροπή.

Η 26χρονη κατάφερε να εντυπωσιάσει του κριτές και να περάσει στο bootcamp, παίρνοντας τέσσερα «ναι».

Δείτε το video από την audition της Κατερίνας


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου