Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Σοβαρό τροχαίο στα Ευαγγελικά. Εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη κοριτσάκι ενός έτους

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι λίγο πριν τις 12 στην διασταύρωση των οδών Κουντουριώτη και Αθανασίου Διάκου στη συνοικία των Ευαγγελικών στην Κατερίνη, όταν συγκρούστηκαν ένα αγροτικό φορτηγάκι με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένα κοριτσάκι ενός έτους που επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο και ελαφρύτερα τραυματίσθηκε ένας νεαρός που οδηγούσε το αγροτικό φορτηγάκι.

Αμέσως στο σημείο κατέφτασαν ασθενοφόρα με τα οποία διακομίσθηκαν οι τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, καθώς και η Τροχαία Κατερίνης που ανέλαβε την διερεύνηση του τροχαίου συμβάντος.

Εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη το κοριτσάκι
Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου διακομίσθηκε το ενός έτους κοριτσάκι που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σήμερα το μεσημέρι στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Κουντουριώτη και Αθανασίου Διάκου στη συνοικία των Ευαγγελικών στην Κατερίνη, όταν συγκρούστηκαν ένα αγροτικό φορτηγάκι με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση τραυματίσθηκε επίσης ο νεαρός που οδηγούσε το αγροτικό φορτηγάκι.
Το μωρό διακομίσθηκε αρχικώς στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και μετά, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη με ασθενοφόρο και με την συνοδεία δύο γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης
Πηγή: lefteria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου