Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ο ιστορικότερος σύλλογος της Πιερίας αναδιοργανώνει την ακαδημία του!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Ο Πιερικός, το σωματείο με την μεγαλύτερη ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου της Πιερίας ανασυγκροτείται. Η νέα διοίκηση έχει το όραμα να δημιουργήσει μία ομάδα αντάξια του ονόματος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Το πρώτο βήμα γίνεται με την αναδιοργάνωση των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Σ.Φ.Κ. Πιερικός.

Ο νέος διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών, κ. Γιάννης Λαζαρίδης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Μπάμπης Πεΐδης  και η υπεύθυνη γραμματείας κα Χριστίνα Δασκαλοπούλου, έχουν αναλάβει με υπευθυνότητα την δημιουργία του φυτωρίου του Πιερικού ποδοσφαίρου.

Στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Α’ ΔΑΚ, οι έμπειροι προπονητές  Κώστας Κραγιόπουλος και Λευτέρης Φωτιάδης, με πολύ γνώση και αστείρευτο μεράκι για το ποδόσφαιρο, καθοδηγούν τα παιδιά στην ανάπτυξη των πνευματικών και αθλητικών δεξιοτήτων τους, παραμένοντας προσηλωμένοι στους στόχους του σωματείου. Να είναι τα παιδιά χαρούμενα και να αγαπούν τον αθλητισμό.
 Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Σ.Φ.Κ. Πιερικός σας περιμένει να έρθετε να γνωρίσετε την διοίκηση και την προπονητική ομάδα. Να γνωρίσουν τα παιδιά την χαρά του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή, δημιουργική μαθητική και αθλητική χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου