Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Ν. Πιερίας-Κατερίνης στην Παναγία Σουμελά, τον Πόντο και την Αγιά Σοφιά (φωτο)

Η ΑΕΚ μπορεί να μην προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League όμως η νίκη στην Τραπεζούντα είναι αξέχαστη. Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Ν. Πιερίας-Κατερίνης το πίστεψε και ταξίδεψε στην Τουρκία για την μεγάλη αναμέτρηση και όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή έζησαν μοναδικές στιγμές.

Αναλυτικά όσα διηγούνται οι άνθρωποι του Συνδέσμου:

Οι ημέρες περνάνε μα το μυαλό μας έχει κολλήσει στο υπέροχο ταξίδι που κάναμε. Ταξίδι συναισθημάτων, τιμής στα πιστεύω μας, στις ρίζες μας, στην γη των προγονών μας. Πάντα δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ μας. Εκεί που σηκώσαμε ψηλά την σημαία μας και δονήσαμε την ατμόσφαιρα με τα συνθήματά μας. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε όσους στήριξαν αυτό το μοναδικό ταξίδι. Σε όσους συμμετείχαν. Στο γραφείο VELONIS HOLIDAYS. Bγάλαμε μια εκδρομή 4.000 σχεδόν χιλιομέτρων με μια απίστευτα καλή παρέα. Και εκεί συναντήσαμε αδέρφια καρδιάς!!!


Όσοι ήρθαν εκεί με κάθε μέσον, αλλά και όσους μας αγκάλιασαν μας υποδέχτηκαν. Όσοι ακύρωσαν με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα έχασαν πραγματικά. Η ΑΕΚ είναι ΙΔΕΑ και αυτό δεν το καταλάβανε ακόμη. Μας πείσμωσαν και πήγαμε με όποιο κόστος. Συγκινητικές οι στιγμές μας στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ στον ΠΟΝΤΟ. Στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, στο Πατριαρχείο και ακόμη περισσότερο στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ όπου αυθόρμητα ψάλαμε τον ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ και ΤΟ ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΦΤΕ. Στιγμές πλέον που είναι μέσα στην κάρδια μας και δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Στη διαδρομή μας προς την Κωνσταντινούπολη είχαμε συνάντηση με φίλους της Φενερ Μπαξε σε πολύ καλό κλίμα. Άψογη η συμπεριφορά της εκεί αστυνομίας καθ’ όλη την συνοδεία που είχαμε. Μας περίμεναν στη Τραπεζούντα για το σχετικό ψάξιμο και μας κέρασαν τσάι και καφέδες. Ανταποδώσαμε με ένα τελάρο ροδάκινα. Άπλες κινήσεις ανθρώπινες. Γενικά όπου σταματήσαμε και κάναμε διανυκτερεύσεις δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Απεναντίας είχαμε πολύ καλή και ανθρωπινή αντιμετώπιση.

Σαν τρελοί πανηγυρίσαμε το ΓΚΟΛ της νίκης στην 3πολη ή Τρίπολη!!! Η LIVE μετάδοση του Βαγγέλη μας πέταξε ψηλά !!!Οι Τούρκοι μας ρωτούσαν εάν έβαλε γκολ η Φενερ. Και δώσε συνθήματα εμείς. Ευχαριστούμε την ORIGINAL ΛΟΝΔΙΝΟΥ για την στήριξη της στην εκδρομή μας με το να διαθέσουμε μπλουζάκια. Φωνάξαμε και γι αυτούς.


ΥΓ2) Ηταν εμφανές το ποσό συγκινημένος εμφανουτουν… ανταλλάξαμε κουβέντες στα Ποντιακά… οι ρίζες βλέπετε…. Του δωρίσαμε ένα μπλουζάκι με την κάρδια μας και το μυτιν εκοκινιασεν. Να είναι πάντα καλά με την οικογένεια του. ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΙΑ!!!Η ΑΕΚ ΑΚΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου