Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Πιερικός όχι μόνο μέσα αλλά και έξω απο τους αγωνιστικούς χώρους! Διοίκηση και Δήμαρχος δέχθηκαν τα εγκώμια του Ηρακλή Λάρισας

Η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας, γνωστοποίησε ευχαριστήριο για την φιλοξενία στον Πιερικό, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στην Κατερίνη. Η ιστορική ομάδα της Πιερίας, δείχνει με την εικόνα της ότι είναι πλέον Πιερικός όχι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με την απόδοση της αλλά έξω απο αυτούς, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση των αντιπάλων της.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει και στην παρουσία του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, που αποτελεί τον άνθρωπο - μπροστάρη στην αναγέννηση του Πιερικού!

Η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άψογη φιλοξενία που παρείχατε προς την αποστολή και τη διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας και θα προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού - αφού οι εγκαταστάσεις μας είναι κατά πολύ υποδεέστερες των δικών σας - να ανταποδώσουμε στο μεταξύ μας παιχνίδι στη Λάρισα.
Τέτοιες συμπεριφορές, όπως του δημάρχου Κατερίνης κου Κουκοδήμου, και της Διοίκησης, τις σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των σωματείων και καταδεικνύουν έμπρακτα γιατί το ποδόσφαιρο ενώνει και δημιουργεί δυνατές φιλίες.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας
Ιωακείμ Λάμπρος
Πρόεδρος Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου