Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Παρεμβάσεις επαναδιαγράμμισης διάβασης πεζών από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επιθεώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Άκρως απαραίτητες οι παρεμβάσεις διαγράμμισης, που βελτιώνουν τις συνθήκες οδήγησης και συνδράμουν στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των οδηγών»

Παρεμβάσεις επαναδιαγράμμισης διαβάσεων πεζών, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, επιθεώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Οι εργασίες, που πραγματοποιούνται για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο, στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε.Πιερίας, ολοκληρώθηκαν στην 1η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Παραλία ( κόμβους Περίστασης), στη 13η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Σβορώνο, στη Ν. Πλαστήρα (Εγγλέζικο) και στην επαρχιακή οδό Κατερίνη-Γανόχωρα (κόμβους Γανόχωρας).

Εξειδικευμένο προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υλοποιεί τις εργασίες διαγράμμισης, βελτιώνοντας  τις συνθήκες οδήγησης και την καθημερινότητα των πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας.

Η Περιφερειακή  Ενότητα Πιερίας, θα προχωρήσει σε παρόμοιες  παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της Πιερίας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης  ανάπλασης  και αποκατάστασης  φθορών, για τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών κυκλοφορίας και την αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου