Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο της Ελπίς Ανδρομάχης

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 2ου Τουρνουά Μνήμης Ακαδημιών Ποδοσφαίρου αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε δύο λόγια για το τουρνουά και να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας βοήθησαν για την πραγματοποίησή του.

Το καθιερωμένο πλέον Τουρνουά Μνήμης γίνεται για να τιμήσει η Αθλητική Οικογένεια της Ελπίς Ανδρομάχης τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν φύγει από τη ζωή.

Ο λόγος για τους: Γκιλιάβα Κωνσταντίνο, Γουργιώτη Νικόλαο, Καμαγιάννη Κωνσταντίνο, Καραδήμο Βασίλειο,  Καρυπίδη Κωνσταντίνο, Κυριαζόπουλο Ζήση, Κυριαζόπουλο Κωνσταντίνο, Μαγιώνα Νικόλαο, Μπουλούση Χρυσόστομο, Πέτρου Γεώργιο-Εμμανουήλ, Πούλιο Γεώργιο, Στυλιανίδη Αθανάσιο και Τσαρσιταλίδη Παναγιώτη. Σήμερα Κυριακή στις 22/9/2019 τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Κοσμά Αιτωλού στην Ανδρομάχη και το μνημόσυνο.

Επιπλέον, προσπάθεια όλων μας ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών, η ενίσχυση του ευ αγωνίζεσθαι, η προώθηση της φιλίας και η ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ ομάδων, παικτών, προπονητών και παραγόντων. Είμαστε χαρούμενοι που ο σκοπός αυτός επιτεύχθηκε.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη βοήθεια τους στο τουρνουά : την Διασωστική Ομάδα Πιερίας, την ΕΠΣ Πιερίας, την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας,  τις ομάδες με τους προπονητές και τα παιδιά, τους γονείς , τους χορηγούς μας, τον εφημέριο της ενορίας μας π. Σταύρο Κοσέογλου, τον Πρόεδρο και το Δ. Σ. του ΓΑΣ Σβορώνου. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν αθόρυβα και ουσιαστικά στην διοργάνωση του τουρνουά.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου