Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Με ενθουσιασμό και υψηλούς στόχους στη νέα περίοδο

Πρώτο ξεκίνημα για την Ομάδα – Ενημέρωση και νέες εγγραφές για την Ακαδημία
Με νέα δυναμικό και ενθουσιασμό για το νέο ξεκίνημα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των Πιερίδων Μουσών.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, στο αθλητικό κέντρο Σβορώνου όπου συγκεντρώθηκαν οι παίκτριες της Ομάδας και της Ακαδημίας, γονείς που ενδιαφέρθηκαν για την εγγραφή των παιδιών τους στην Ακαδημία.

Έναρξη προετοιμασίας της Ομάδας


Από τα μέλη του Δ.Σ. παρουσία του προπονητή κ. Πασχάλη Κουϊμτζίδη, μετά το καλωσόρισμα και τις ευχές για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο έγινε γενική ενημέρωση για την οργάνωση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ενημερώθηκαν οι παίχτριες για τον ασφαλιστικό συμβόλαιο που αποφάσισε να συνάψει η Διοίκηση μέσω της Ε.Π.Σ. Πιερίας για την κάλυψη των δαπανών για τυχόν τραυματισμούς ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη στην διάρκεια της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.
Ακολούθησε μια πρώτη προπόνηση των παιχτριών και οργανώθηκε με τον προπονητή το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Ομάδας. Με ορίζοντα την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας το οποίο υπολογίζεται να ξεκινήσει προς το τέλος Οκτωβρίου υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για την άρτια προετοιμασία της ομάδας. 
Στόχος της διοίκησης και της Τεχνικής Ομάδας είναι η οργανωτική και  αγωνιστική προετοιμασία για το καλύτερο αποτέλεσμα.


Έναρξη εκπαιδευτικής περιόδου για την Ακαδημία 
Για την Ακαδημία, στην οποία το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, η πρώτη συγκέντρωση αθλητριών, γονέων και νέων εγγραφών ήταν αισιόδοξη.  Στους γονείς δόθηκε φάκελος με το ενημερωτικό υλικό για την Ακαδημία, κι ενημερώθηκαν για το ασφαλιστικό συμβόλαιο το οποίο ισχύει και για τα κορίτσια της Ακαδημίας και το οποίο καλύπτει πλήρως τις δαπάνες αποκατάστασης  τυχόν προβλημάτων τραυματισμών.
Επίσης με την προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα αποφασίστηκε το πρόγραμμα τν προπονήσεων της κοριτσιών της Ακαδημίας το οποίο άρχισε κιόλας από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και θα γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 16:00, στο αθλητικό κέντρο Σβορώνου.


Στην Ακαδημία των Πιερίδων Μουσών υπάρχει θετικό και αισιόδοξο κλίμα, καλή συμμετοχή κοριτσιών  που επιτρέπει να υπάρχουν προσδοκίες και να θέτονται υψηλοί στόχοι για την νέα περίοδο.

Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ: 
- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή
- 6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου