Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Βλάσης Ανδρικόπουλος: Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για το πρωτάθλημα

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς Επισκοπή – Εθνικός 2-0, οι δύο προπονητές, Δημήτρης Τερεζόπουλος (Εθνικός) και Γιάσμινκο Βέλιτς (Επισκοπή) είχαν κοινά σημεία επαφής.

Δημήτρης Τερεζόπουλος: «Στοίχισαν τα αβίαστα λάθη».

«Σήμερα (σ.σ. χθες) ήρθαμε στο Ρέθυμνο γιατί απλά θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Παράλληλα, αυτά τα παιγνίδια μας βοηθούν στο να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Το αρνητικό είναι ότι υπάρχει απειρία στην ομάδα μας. Όπως με την Αρτάκη κάναμε αβίαστα λάθη έτσι και σήμερα, κάναμε ένα σοβαρό το οποίο κόστισε στο α’ ημίχρονο. Ξέρουμε ότι σε αυτά τα παιγνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Πόσο μάλλον τώρα που παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είχε καλή οργάνωση.
Αρχικά θελήσαμε να δώσουμε χώρο στην Επισκοπή γιατί δεν την γνωρίζαμε καλά. Όσο περνούσε ο χρόνος «παίρναμε μέτρα» στο γήπεδο. Εκεί όμως όπου αρχίζαμε να νιώθουμε καλύτερα, δεχθήκαμε στο 40’ το 1-0.

Στην επανάληψη διεκδικήσαμε το παιγνίδι. Πήραμε αρκετά μέτρα στο γήπεδο αν και εδώ θα πρέπει να πούμε ότι, μας τα έδωσε και ο αντίπαλος. Το ματς κυλούσε καλά για μας. Φτάναμε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή όμως δεν την γεμίζαμε. Στη λεπτομέρεια τα χαλούσαμε.

… Κι εκεί που πιέζαμε, στο 85’ δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Έχει κάνει μία πολύ καλή δουλειά».

Γιάσμινκο Βέλιτς: «Παρά τις δυσκολίες, μπορούσαμε και περισσότερα γκολ»

«Όπως και την προηγούμενη φορά (με ΠΟΑ) έτσι και τώρα, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για την προσπάθεια που έκαναν γιατί είναι πάντοτε δύσκολο να παίζεις με τόση ζέστη.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές μου για την πρόκριση.

Η αποστολή μας ήταν πιο δύσκολη αυτή τη φορά. Στην αρχή ελέγχαμε το παιγνίδι. Ενδεχομένως -και για τον λόγο που είπε ο κόουτς κ. Τερεζόπουλος- ήταν ένα αναγνωριστικό διάστημα. Στη συνέχεια βρήκαμε δυσκολίες στην α’ και β’ φάση της ανάπτυξης. Είχαμε δυσκολίες να βγούμε από την άμυνα. Αυτό το αντιλήφθηκαν οι παίκτες του Εθνικού και «πήραν μέτρα» στο α’ ημίχρονο.

Το ζητούμενο για μας είναι γενικώς, να ελέγχουμε τα παιγνίδια. Στην επανάληψη όμως μπήκαμε με το σκεπτικό να διαχειριστούμε το ματς. Ελέγχαμε το ματς λοιπόν, τους χώρους πίσω από το κέντρο αλλά δεν ήμασταν πιεστικοί και δίναμε τη δυνατότητα στους παίκτες του Εθνικού να κυκλοφορήσουν τη μπάλα αλλά δίχως ιδιαίτερους κινδύνους για μας.

Με τις αλλαγές πιέσαμε περισσότερο ψηλά, κερδίσαμε τις μπαλιές και βγάλαμε με γρήγορες μεταβάσεις την ομάδα μπροστά. Ενδεχομένως, εκτός του δεύτερου γκολ να πετυχαίναμε κι άλλα, αλλά δεν θα ήταν δίκαιο για το συγκεκριμένο ματς, μία μεγαλύτερη σε εύρος νίκη».


Από πλευράς παικτών μίλησαν οι, Ηλίας Ευαγγέλου (Εθνικός) και Βλάσσης Ανδρικόπουλος (Επισκοπή).

Ηλ. Ευαγγέλου: «Είμαστε μια καινούρια ομάδα με χαμηλό μ.ο. ηλικίας. Είχαμε ένα δύσκολο έργο να διατελέσουμε όμως θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε καλά το ματς.

Δυστυχώς όμως δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί και δεν παίξαμε έξυπνα στο επιθετικό 1/3 του γηπέδου.

Είναι ένα θέμα αυτό το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε. Ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο ματς για μας.
Πήραμε και τα θετικά και πιστεύουμε ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας ούτως ώστε να μην εμφανιστούμε αδύναμοι στο πρωτάθλημα».

Βλ. Ανδρικόπουλος:
  «Παίξαμε με μια ομάδα πολύ καλή πιστεύω. Φαινόταν διαβασμένη ομάδα τόσο στο α’ όσο και στο β’ ημίχρονο. Εμείς προσπαθήσαμε από την πλευρά μας να παίξουμε όσο καλύτερη μπάλα μπορούσαμε. Είχαμε πολλούς ανοικτούς χώρους και στο β’ ημίχρονο πιστεύω ότι τους εκμεταλλευτήκαμε αν και δεν είχαμε σωστά «τελειώματα».

Στο α’ ημίχρονο όμως δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Στο διάλειμμα (λόγω ζέστης) μιλήσαμε με τον προπονητή μας και καταφέραμε να φτιαχτούμε ως ομάδα και να σκοράρουμε λίγο μετά στο 40 κάναμε το 1-0.

Στην επανάληψη νιώθαμε πολύ καλά. Η ομάδα του Εθνικού έπαιξε και εκείνη για την ισοφάριση αλλά από ένα σημείο κι έπειτα βγαίναμε γρήγορα στην αντεπίθεση και κάπου εκεί πετύχαμε και το δεύτερο τέρμα.

Με τα παιδιά βρισκόμαστε ολοένα και καλύτερα. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για το πρωτάθλημα».
Πηγή: fotisnewsmatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου