Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - Στη Θύελλα Σαρακηνών ο Λεωνίδας Μπίλης

Στον πάγκο της Θύελλας Σαρακηνών θα βρίσκεται ο 51χρονος Κατερινιώτης προπονητής που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «Πειρατών» μετά το αιφνιδιαστικό διαζύγιο με τον Γιάννη Τσαμαρδό.

Άμεσα κινήθηκε η διοίκηση των περσινών πρωταθλητών Πέλλας, προκειμένου να καλύψει το κενό στη θέση του προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τσαμαρδό.

Η διοίκηση της Θύελλας Σαρακηνών και ο πρόεδρος Ηλίας Αταλασίδης ήρθε σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «Πειρατών» με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Ο Λεωνίδας Μπίλης έχει πολυετή εμπειρία από τους πάγκους ομάδων Β’ αλλά και Γ’ Εθνικής. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Μακεδονικός, τον οποίον κατάφερε πέρυσι να διατηρήσει εύκολα στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Έχει θητεύσει για ένα διάστημα στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης όπως επίσης μεταξύ των άλλων και σε Αλμωπό Αριδαίας, Αετό Σκύδρας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τηλυκράτη Λευκάδας, Πόντιους Κατερίνης, Βατανιακό, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Μακροχώρι Ημαθίας, Καλαμάτα, Άρη Παλαιοχωρίου και Πιερικό.
Πηγή: pellasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου