Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Αποστόλης Στύλος: Θέλει προσοχή η πρεμιέρα και ο Θησέας - Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας να πιστέψει!

Με τον τεχνικό του Πιερικού Αποστόλη Στύλο μίλησε το Pieriasport, λίγες ώρες  πρίν το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Αγριά με τον Θησέα, με το οποίο φέτος θα ανοίξει η αυλαία στον 3ο όμιλο της Γ΄εθνικής κατηγορίας για την ομάδα της Πιερίας.

Ο προπονητής της Κατερινιώτικης ομάδας μίλησε για την ετοιμότητα των παικτών του, για τις απουσίες και τον στόχο της ανόδου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του τόσο τον επικίνδυνο και έμπειρο Θησέα, όσο και τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Τέλος αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, που όπως άφησε και ο ίδιος να εννοηθεί, θα πρέπει να δουν για να πιστέψουν...

Για την πρεμιέρα και το παιχνίδι
Πρεμιέρα λοιπόν με όλη τη σημασία της λέξεως. Τα προβλήματα μας ενόψει του αγώνα περιορίζονται στον σοβαρό τραυματισμό του Μπουζούκη ο οποίος δυστυχώς θα προχωρήσει και σε επέμβαση, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα του.
Οι υπόλοιποι είμαστε υγιείς. Αισιοδοξία υπάρχει. Δεν παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και όταν μιλάμε για πρώτη αγωνιστική ο ενθουσιασμός όλων των ομάδων περισσεύει. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στον στόχο μας.


Το «βαρύ» όνομα του ομίλου ο Πιερικός
Θα αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει όλα τα παιχνίδια, με τον ίδιο ενθουσιασμό, με την ίδια σοβαρότητα. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες είναι δυνατές γι αυτό και πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να πετύχουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Θησέας Αγριάς
Θέλει προσοχή ο Θησέας. Εκτός από το μεταξύ μας φιλικό, τους είδα ξανά σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, είναι έμπειρη ομάδα και έχει έναν πολύ καλό προπονητή στον χώρο της Γ΄Εθνικής ο οποίος τυγχάνει να είναι και προσωπικός μου φίλος και γνωρίζω ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Εκτός έδρας το παιχνίδι. Το γήπεδο, ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι και ότι καλύτερο σχετικά πάντα με το δικό μας γήπεδο το οποίο γνωρίζουμε, όμως πρέπει να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά γιατί θέλουμε όπως προείπα να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νικηφόρο αποτέλεσμα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να το κατορθώσουμε.

Για τους φίλους του Πιερικού
Το έχω ξαναπεί ότι είναι δύσκολο να πιστέψουν ότι μετά από τόσα χρόνια αλλάζει κάτι στον Πιερικό. Δε θέλουμε έτσι απλά να το πιστέψουν. Θέλουμε να τους κάνουμε εμείς να το πιστέψουν, να δούνε πρώτα και μετά να τους φέρουμε στο γήπεδο. Όσο πιο γρήγορα μαζέψουμε τον κόσμο στο γήπεδο, τόσο καλύτερα γι αυτήν την ομάδα ώστε να ορθώσει το ανάστημα της και να γίνει ο Πιερικός που όλοι θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου