Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Δήμαρχος με ...δυνατή ομάδα γύρω του στο Α΄ΔΑΚ! (φωτο)


Λένε καμιά φορά οι φίλοι του ποδοσφαίρου την φράση: "αυτή η ομάδα δε χάνει με τίποτε". Πραγματικά η στήριξη των ανθρώπων του δήμου Κατερίνης προς στον ιστορικότερο σύλλογο της Πιερίας, είναι κάτι παραπάνω απο καθολική.

Με μπροστάρη τον πρόσφατα εκλεγμένο δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο που φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού παίζοντας ποδόσφαιρο στην ακαδημία της ομάδας της Κατερίνης, πρίν τον κερδίσει ο κλασσικός αθλητισμός και το άλμα εις μήκος το οποίο τον έχρισε παγκόσμιο Έλληνα άλτη, Ολυμπιονίκη και έναν απο τους μεγαλύτερους αθλητές που έβγαλε η Πιερία.

Γιάννης Συμεωνίδης, Φάνης Τερζόπουλος, Νίκος Κατανάς, Βασίλης Ταβαντζής, Νίκος Ντούλας, Στέφανος Μπιτόπουλος, Χριστίνα Δασκαλοπούλου, Βασίλης Τσακιρίδης, Μιχάλης Βασιλειάδης, Μορφακίδης Δημήτριος, Μπάμπης Πείδης, ο γνωστός συγγραφέας Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης και ο πολιτευτής Σπύρος Κουλκουδίνας, άνθρωπος του ποδοσφαίρου και ένθερμος υποστηριχτής του Πιερικού.

Δίπλα τους οι Γιάννης Λαζαρίδης, Αντώνης Κυριάκος, Μάκης Θεοχάρης, Γαβριήλ Κωνσταντινίδης, Ηλίας Τσουκαλάς, Μαίρη Σολαχίδου, Παναγιώτης Αστερίου, Κώστας Παναγίτσας, Κώστας Συμεωνίδης, στέκονται στο πλευρό του πρώτου πολίτη της Κατερίνης και συντάσσονται στο αίτημα όλων των φιλάθλων της Πιερίας:

Να ξαναδούν τον ΠΙΕΡΙΚΟ στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου