Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Εκδήλωση λήξης της καλοκαιρινής περιόδου των κατασκηνώσεων «Νηρηίδα» για ευπαθείς ομάδες

Ε. Σκούφα: «Πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτές τις δομές»
Στην εκδήλωση τελετής λήξης της φετινής κατασκηνωτικής περιόδου στις κατασκηνώσεις «Νηρηίδα» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας που λειτουργούν στη Λεπτοκαρυά, παραβρέθηκε η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.
Νωρίτερα είχε συνάντηση με την πρόεδρο του Δ.Σ του Κέντρου κα Συλβάνα Καρασαββίδου κατά την οποία συζητήθηκε η λειτουργία των κατασκηνώσεων και τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Η κατασκήνωση για ευπαθείς ομάδες και περιθαλπόμενους των Ιδρυμάτων της Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε την λειτουργία της πριν 3 χρόνια με πρωτοβουλία της τότε Αν.Υπουργού Θεανούς Φωτίου και φέτος από την αρχή της λειτουργίας της, 1η Ιουλίου μέχρι τέλη Αυγούστου, φιλοξένησε 1.500 συνανθρώπους μας.

➤ Η κα Σκούφα

Η κα Σκούφα παρακολούθησε την εκδήλωση, μια εκδήλωση με δρώμενα από μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στις κατασκηνώσεις και παρουσίασαν ένα ξεχωριστό και πολύ όμορφο πρόγραμμα.


Στο χαιρετισμό της η κα Σκούφα εξέφρασε τον θαυμασμό της για το έργο όλων των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές, καθώς και για το έργο του προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Θεωρώ ότι όλοι μας, κυρίως όσοι είμαστε εκλεγμένοι και εκλεγμένες, πρέπει να στηρίξουμε ολόπλευρα τέτοιες προσπάθειες, οι οποίες μας φέρνουν σε επαφή με συνανθρώπους μας που έχουν ιδιαιτερότητες. Θερμά συγχαρητήρια σε όλο το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας. Είμαστε για ό,τι χρειαστείτε εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλεύτρια Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου