Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Αποστόλης Στύλος - Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας!

Την στήριξη του κόσμου για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι του Πιερικού με τον Ηρακλή Λάρισας ζήτησε ο προπονητής της Κατερινιώτικης ομάδας Αποστόλης Στύλος.
Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι και παίζοντας σωστά στο γήπεδο, θα διπλασιάσουν τις νίκες τους στο αγώνα με την νεοφώτιστη Θεσσαλική ομάδα.

Τι είπε στον Μπάμπη Πεΐδη:

Ερχόμαστε απο ένα θετικό ξεκίνημα και πλέον σε ένα εντός έδρας παιχνίδι υποδεχόμαστε τον Ηρακλή Λάρισας. Μια νεοφώτιστη ομάδα με πολύ ενθουσιασμό. Την έχουμε δεί, γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις και νικηφόρο αποτέλεσμα, γιατί δε σας κρύβω ότι αυτός είναι ο στόχος μας για όλα τα παιχνίδια.

Δουλέψαμε καλά μέσα στην εβδομάδα και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα ή απουσίες, πέραν απο αυτό του τραυματία Μπουζούκη.  Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση μου και είμαστε αποφασισμένοι να διπλασιάσουμε τις νίκες μας συνεχίζοντας την πορεία μας με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Καλούμαστε στα εντός έδρας παιχνίδια να έχουμε πολύ υπομονή, να έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, να είμαστε δημιουργικοί  φτιάχνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες, ώστε να έρθει και το γκολ. Χωρίς αυτό βέβαια να μας αγχώνει αφού έχουμε 95΄λεπτά παιχνιδιού. Υπομονή, πειθαρχία και ρυθμός στο παιχνίδι μας ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Θέλουμε τον κόσμο μας κοντά μας. Θέλουμε να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε φέτος, βλέπω ήδη ενθουσιασμό και βήμα-βήμα, κάθε Κυριακή, θέλουμε να έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. 


1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία και θα είμαστε στο πλευρό σας δυναμικά όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΑΞΊΖΕΙ να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 29.9.2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή