Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Αναγέννηση Σβορώνου 7-0 Με χατ-τρικ του Ρούντου

Μεγάλης έκτασης σε σκορ νίκη πέτυχε ο Αχιλλέας στην Νοκαισάρεια, κερδίζοντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 7-0 την Αναγέννηση Σβορώνου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και με το χατ-τρικ του Ρούντου, πήραν εύκολα τους τρείς πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 8΄ο Ρούντος πέτυχε το πρώτο απο τα τρία του γκολ κάνοντας το 1-0 και στο 13 ο Παπαδόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 23΄και το 31΄ο Ρούντος σκόραρε άλλες δυο φορές, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο Σιαμάγκας στο 62΄έκανε το 5-0, ο Εγγλέζος στο 68΄το 6-0 και το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος φτάνοντας κι αυτός τα δυο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.


Διαιτητής ήταν ο Ασλανίδης Γιώρ. με βοηθούς τους Ντασιόπουλο και Μαυρογιώργη

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Σταύρος Παπαδόπουλος): Μπαμπαΐτης, Βασιουρής, Γούτσιος, Σκαμπαρδώνης, Κραγιόπουλος, Σιαμάγκας (63΄Κατσαμάγκας), Ναλμπαντίδης (75΄Παπαγιαννόπουλος), Ευαγγελόπουλος, Ρούντος (75΄Σιώκας),  Παπαδόπουλος, Εγγλέζος

Αναγέννηση Σβορώνου (Κώστας Τριανταφύλλου): Δούλιας, Αμπατζίδης (46΄Στεφανίδης), Τριανταφύλλου Θ., Σιγανός, Παπαζήσης, Γιαγκόζογλου (63΄Μπακούρας), Μπουρονίκος, Τριανταφύλλου Κ., Ζησημόπουλος (53΄Μαργαρίτης), Σαρρής (85΄Καταχιώτης), Νέτσικας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου