Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ακαδημία Κατερίνης - Εθνικός Ν. Τραπεζούντας 6-1 Πετούσαν οι πιτσιρικάδες του Παύλου Φυτόπουλου

Μεγάλο παιχνίδι στην πρεμιέρα απο τη νεανική ομάδα του Παύλου Φυτόπουλου και εύκολη όπως εξελίχθηκε νίκη με σκορ 6-1 επί του Εθνικού Ν. Τραπεζούντας.

Η Ακαδημία ήταν καταιγιστική και κατάφερε να πετύχει 6 τέρματα και να δεχθεί μόνο ένα έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Σαββίδη που πέτυχε τα 4 γκολ της ομάδας του.

Ο Εθνικός με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του, δεν μπόρεσε να αντιδράσει απέναντι στους τυπικά γηπεδούχους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κατερίνης.

Ο Σαββίδης άνοιξε το σκορ στο 13΄και ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 30΄.
Την σκυτάλη του σκοραρίσματος πήρε στη συνέχεια ο Γιάγκου ο οποίος πέτυχε δύο συνεχόμενα τέρματα στο 43΄και το 56΄ ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0.

Ο Σαββίδης δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη και με δυο ακόμη τέρματα στο 63΄και το 82΄, έκανε 6 τα γκολ της ομάδας του δίνοντας μεγάλες διαστάσεις  στο σκορ.

Η ομάδα της Ν. Τραπεζούντας μείωσε το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Κατσάρας στο 75΄.

Διαιτητής ήταν ο Σεσέντος με βοηθούς την κ. Φωτιάδου και τον Μπατσαρά.

Ακαδημία Κατερίνης (Παύλος Φυτόπουλος): Κουτσικανίδης, Παπαγεοργίου, Σαχινίδης, Λαζαρίδης, Νομικός, Ναζλίδης (51΄Κοντοφάκας), Φυτόπουλος (59΄Χαλκίδης), Σαββίδης, Γιάγκου (67΄Βαρυτιμίδης), Στουγιάννος (46΄Παραδείσης)

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας: Μαντζόλης, Εφραιμίδης Βασ., Υφαντίδης, Τερζίδης, Κατσάρας, Παπαδόπουλος Β.(63΄Μητσιόπουλος), Παπαδόπουλος Νικ., Σεριαμίδης (67΄Μαυρόπουλος), Εφραιμίδης Γ. (38΄Ζόβλικας), Παπάρας (4΄Κόλτσης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου