Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκίνησε η Ακαδημία του Πιερικού! Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή (5.30΄ μ.μ.) στο Ά ΔΑΚ

Με πολύ διάθεση, χαρά και ελπιδοφόρα για το μέλλον μηνύματα, πραγματοποιήθηκε η έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πιερικού.
Γονείς και παιδιά ενημερώθηκαν αρχικά από τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής και τους προπονητές της ακαδημίας για το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς, τις ώρες και τις μέρες των εγγραφών, καθώς και τους στόχους και την φιλοσοφία πάνω στα οποία θα κινηθεί ο ιστορικότερος σύλλογος της Πιερίας όσον αφορά το ευαίσθητο κομμάτι των ακαδημιών.

Κοντά στους μικρούς ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Αποστόλης Στύλος, ο οποίος μίλησε σε γονείς και παιδιά, ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά και δίνοντας το στίγμα κάθε υγιούς και βασισμένης σε σωστά πρότυπα λειτουργικά, ακαδημία.

Οι προπονήσεις προσαρμογής στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα συνεχιστούν μέχρι την έναρξη των σχολείων ώστε να βγεί μετέπειτα το τελικό πρόγραμμα με τις ημέρες και τις ώρες των προπονήσεων. Αυτή τη χρονική περίοδο τα παιδιά θα προπονούνται στις «αναγεννημένες» εγκαταστάσεις του Α΄ΔΑΚ, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή, με ώρα εκκίνησης 5.30΄ μ.μ.. Η γραμματεία για τις εγγραφές και την πληροφόρηση των γονέων, θα είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και με την έναρξη των προπονήσεων μέχρι τις 7 μ.μ.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΣΦΚ Πιερικός, εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, σε όλα τα παιδιά και όλες τις ακαδημίες της περιοχής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου