Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - ΓΑΣ Σβορώνου 3-1 Δεύτερη νίκη ο Εθνικός και κορυφή!

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα η οποία  κατάφερε να κερδίσει και τον ΓΑΣ με 3-1 στο ντέρμπι του Νέου Κεραμιδίου.

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο σκορ με τους κιτρινόμαυρους του Γιώργου Μπεκιάρη να ισοφαρίζουν και το παιχνίδι να ξεκινάει απο την αρχή. Οι γηπεδούχοι όμως πέτυχαν στη συνέχεια δυο γκολ ακόμη και κατάφεραν να πάρουν τους τρείς πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Το 1-0 έγινε με κεφαλιά του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας του Σβορώνου, Τριανταφύλλου, στο 21΄.  Ο Δελαβερίδης κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν στο 34΄με πλασέ νίκησε τον Σακελλαρίδη.
Έτσι έληξε το πρώτο μέρος και με αυτό το σκορ μπήκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.


Στο 57΄ο Σάββας Γιαζοτζόγλου με σουτ θα ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τελικό 3-1 θα διαμορφώσει με πλασέ ο Κυπαρίσσης, ο οποίος θα αξιοποιήσει ωραία σέντρα του Σαββίδη.


Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Ασλανίδης με βοηθούς τον Θεοδώρου και την κα. Τσικλητάρη Δ.

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Σωτήρης Ζιώγας): Σακελλαρίδης, Τσιτλακίδης, Τριανταφύλλου, Χατζηδίμπας (82΄Κατσάρας), Παππάς, Κόλα, Σαββίδης (71΄Καταχιώτης), Γιαζιτζόγλου Σ.(74΄Δήμου), Κυπαρίσσης, Κουσουρής (55΄Μητράκας), Γιαζιτζόγλου Παν.


ΓΑΣ Σβορώνου (Γιώργος Μπεκιάρης): Κουτλουμπάσης, Φορτομάρης, Κουκάρας (46΄Λαδένης), Βούλγαρης (46΄Πανάγος), Ασλανίδης, Ζώβληκας, Χατζηθεοδωρίδης, Ελισιάδης, Μπέλπας (78΄Γουλιόπουλος), Σαράφογλου (68΄Σκαμπαρδώνης), Δελαβερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου