Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Καλλιθεακός - Νέος Παμβριακός 3-0 Φορτσάτος ο Καλλιθεακός

Τους 4 βαθμούς έφτασε η ομάδα του Βαγγέλη Μύθημη μετά τη σημερινή νίκη επί του Νέου Παμβριακού με 3-0.
Οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμότους στο παιχνίδι, πέτυχαν τρία τέρματα χωρίς να δεχτούν γκολ και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι του Διονύση Στραβογιάννη δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και έμειναν στους 3 βαθμούς που πηραν στην πρεμιέρα απο τον Αιγινιακό.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Ναζλίδης πετυχαίνοντας το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Καλλιθεακός σκόραρε άλλες δυο φορές. Αρχικά στο 52΄ο Μαυρόπουλος έκανε το 2-0 και ο Μπαμπέτας στο 60΄διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς την κα Φωτιάδου και τον Μαυρογιώργη

Καλλιθεακός (Βαγγέλης Μύθημης): Καρασκόρδας, Δημητριάδης, Μαυρόπουλος (85΄Μπαμπέτας), Λαζαρίδης, Μπαμπέτας, Αλία (76΄Μιχαλόπουλος), Βογιατζής, Χαρινός, Κωστόπουλος, Κεραμιδιώτης (55΄Μίγκος), Ναζλίδης (62΄Σπυριδωνίδης)

Νέος Παμβιακός (Διονύσης Στραβογιάννης): Αποστολόπουλος, Στραβογιάννης Γ., Αποστολόπουλος Β., Βαϊνάς, Μπιτόπουλος (67΄Νικολαΐδης), Βαρμάζης, Δαλάκας, Στραβογιάννης Ν.(64΄Καραμέλιος), Τσάτσος Δημ., Τσάτσος Διον., Σιασιόπουλος (64΄Αποστολόπουλος Χ.)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου