Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Κεραυνός Μακρυγιάλου - 25η Μαρτίου 1-6 Καθάρισε απο το πρώτο ημίχρονο με 4 γκολ του Giuseppe


Ένα πολύ καλό πρώτο μέρος το οποίο έληξε 0-4, ήταν αρκετό για την ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη, που είχε σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Παπαδόπουλο.
Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα του πρώτου μέρους και έβαλε ουσιαστικά τις βάσεις για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδα του στον Μακρύγιαλο επι του Κεραυνού.

Στο δεύτερο μέρος η Μαρτίου διαχειρίσθηκε το υπέρ της σκορ και σεβάστηκε την ιστορική ομάδα του Μακρυγιάλου. Αυτό φάνηκε καθαρά όταν ο τεχνικός της Κατερινιώτικης ομάδας έκανε στην αρχή της επανάληψης 4 αλλαγές, βγάζοντας βασικά της στελέχη και βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο 15χρονα και 16χρονα παιδιά που ομολογουμένως τα πήγαν περίφημα.

Οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού αγωνίσθηκαν με φιλότιμο και τα έδωσαν όλα στο παιχνίδι, προσπάθησαν να πιέσουν στο δεύτερο μέρος αλλά η ανωτερότητα των αντιπάλων τους δεν τους άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης.


Στο 3΄το 16΄και το 26΄ο Γιάννης Παπαδόπουλος πέτυχε χατ-τρικ με τα 3 προσωπικά του τέρματα και στο 28΄πέτυχε και το 0-4 που έδωσε μεγάλη και ασφαλή διαφορά τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να σκοράρουν μειώνοντας το σκορ με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο 66ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι όμως αφυπνίστηκαν και απάντησαν αρχικά στο 79΄με όμορφο γκολ του Σαριγιαννίδη με μονοκόματο σουτ μέσα απο την περιοχή και στη συνέχεια με τον Βαρμάζη στο 89΄, διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

Διαιτητής ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Ατματζίδη και Χατζηγιάννη.

Κεραυνός Μακρυγιάλου: Καλαϊτζίδης, Μαυρομάτης, Κώτης, Ασλανίδης, Λιμνολάρι, Καλαμπόκας 46΄Παπαδόπουλος), Καραμουχτάρης, Τσούνι (56΄Μιχαηλίδης), Κειο, Ντουράκου, Αργυρόπουλος

25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Ξενόπουλος (63΄Σαριγιαννίδης), Τάσο (46΄Βαλτασάρης), Τσιντώτας, Κατσίμπουρας, Τασίδης,  Χασάπης, Παπαδόπουλος, Μαλιώρας (63΄Πατσιοδήμος), Βαρμάζης, Μουρατίδης (56΄Σουκαν)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου