Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Γ. Ολύμπιος Λόφου - 25η Μαρτίου 1-3 Στην επόμενη φάση η ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη (φωτο)



Τη νίκη-πρόκριση πήρε στην Καρίτσα η 25η Μαρτίου, στην έδρα της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, την οποία και νίκησε με 3-1.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ στο πρώτο μέρος και να πάρουν κεφάλι στο σκορ με όμορφη συνεργασία των παικτών τους, με τους παίκτες της ομάδας του Λόφου να ισοφαρίζουν με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ. Λίγο πρίν τη λήξη όμως η ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη πέτυχε ακόμη δυο πανέμορφα τέρματα και καθάρισε το παιχνίδι, παίρνοντας και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Στο 38΄και μετά απο πολύ όμορφη ενέργεια του Βαρμάζη, ο ποδοσφαιριστής της 25ης Μαρτίου πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον επερχόμενο Παπαδόπουλο. Αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά ανοίγοντας το σκορ και κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του.


Στο 81΄ο Νούλας είδε έξω απο την εστία του τον Γκεβρέκη και με πολύ όμορφο τρόπο, "κρέμασε" απο μακριά τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα της Κατερινιώτικης ομάδας, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 90΄ο Κατσίμπουρας έπιασε φοβερό σουτ έξω απο την περιοχή του Σιώκα, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και γύρισε προς τα έξω αλλά στην πορεία της χτύπησε πάνω στον τερματοφύλακα της ομάδας του Λόφου και κατέληξε στα δίχτυα του.

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι θα "καθαρίσουν" το ματς και την πρόκριση, όταν ο νεαρός Σαριγιαννίδης θα πάρει όμορφη πάσα απο τον Βαρμάζη και αφού αποφύγει και τον Σιώκας περνώντας την μπάλα απο επάνω του, θα πετύχει ένα όμορφο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.


Διαιτητής ήταν ο Νίκολιτς, με βοηθούς τους Γερμανό και Σεσέντο.

Γ. Ολύμπιος Λόφου (Τσιμπούκας Βασ.): Σιώκας, Γκίνας (55΄Γιαννώτας), Παπαγεωργίου (68΄Μπαλαούρας Ασ.), Ίτσιος Δ., Μπαλαούρας Ε., Τσιμπούκας Χρήστ., Πανωλής, Νούλας, Τσιμπούκας Κώστ., Ίτσιος Μ, Καλαϊτζής

25η Μαρτίου (Τσαγκαλίδης Νίκος): Γκεβρέκης, Συρόπουλος (61΄Σαριγιαννίδης), Ξενόπουλος, Τσιντώτας, Κατσίμπουρας, Τασίδης, Χασάπης (78΄Γιουκάν), Παπαδόπουλος, Βαρμάζης, Καλαϊτζής (84΄Μαλεζάς), Πατσιοδήμος (65΄Παντζιάλας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου