Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Αναγέννηση Κολινδρού - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-2 Μοιρασιά στο ντέρμπι του Κολινδρού (φωτο)

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι στον Κολινδρό, με την τοπική Αναγέννηση και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να έρχονται ισόπαλοι 2-2 και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 67ο λεπτό όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ματζουράκης επειδή εξύβρισε αντίπαλο του.

Το σκορ άνοιξε ο Ναλμπαντίδης που νίκησε τον Τραούδα στο τετ-α-τετ πυ βγήκε στο 17΄ βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ρούλη Παπαδόπουλου.


Τα "τσακάλια" αρχικά ισοφάρισαν 1-1 με τον Παναγιωτίδη στο 27΄με κοντινή προβολή και στη συνέχεια κάνοντας την ανατροπή κατάφεραν με τον ίδιο παίκτη να περάσουν μπροστά στο σκορ, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης με μακρινό σουτ και κόντρα σε αμυντικό που αιφνιδίασε τον Μπαμπαΐτη.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Σίμος Παπαδόπουλος, όταν εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο των αμυντικών και με δυνατό σουτ έδωσε ουσιαστικά έτσι τον πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό στην ομάδα του.

Μια εξέλιξη η οποία σίγουρα σκόρπισε απογοήτευση για το σκορ στους γηπεδούχους του Ηλία Μποταίτη, που είδαν λίγο πρίν το τέλος να χάνουν με αυτό τον τρόπο το τρίποντο.


Διαιτητής ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Βρούζο και Βασιλειάδη

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τραούδας, Σεραφειμίδης, Κόλτσης, Κοσμίδης, Σκέντος, Μυσιούδης, Παναγιωτίδης (75΄Κατσιούλας), Μπουρανής, Πασχόπουλος (90΄Χνούδας), Γκουνταμάνης (68΄Αβραάμ), Ματζουράκης

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Μπαμπαΐτης, Βασιουρής, Γούτσιος, Κραγιόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Σιαμάγκας, Ναλμπαντίδης, Ευαγγελόπουλος, Σιώκας, Παπαδόπουλος, Εγγλέζος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου