Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη - Θερμαϊκός Κορινού 2-2 Ο Μπατζώνης έδωσε στον βαθμό στο 89΄

Το τοπικό ντέρμπι της πρεμιέρας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Κ. Αγιάννη με τον τοπικό Πιερικό Αστήρ και τον γείτονα Θερμαϊκό Κορινού, να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι δε θα αποτελέσουν εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα φέτος στο γήπεδο τους και θα κάνουν ζημίες και εκτός έδρας άν ο αντίπαλος τους δεν προσέξει. Ο Θερμαϊκός θα είναι δυνατός και θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας έμπειρο και αξιόλογο ρόστερ για την κατηγορία.

Ο κορυφαίος των γηπεδούχων Μπατζώνης άνοιξε το σκορ στο 25΄ βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 60΄με τον έμπειρο Κώστα Αποστολίδη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια και πήραν το προβάδισμα 4 λεπτά αργότερα με τον Κ. Καραμανώλα.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Μπατζώνης με κεφαλιά στο 89΄δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Θεοδώρου και Πλόσκα

Πιερικός Αστήρ (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος): Οκουτσόγλου, Δημόπουλος (30΄Αραβίδης-90΄Καλαϊτζίδης), Λαράκου, Μουρατίδης, Χρηστίδης, Χαρεϊσβίλι (58΄Μυρωτής), Τζιμίκας (75΄Κωστικίδης), Τζιάμας, Μπατζώνης, Χρυσόπουλος, Μπαράς

Θερμαϊκός Κορινού (Γιάννης Βαρβούτης): Τσιλεγκερίδης, Πολυχρονιάδης, Ταγκαλίδης, Αντωνιάδης, Νταντίνης, Αποστολίδης, Κατσούλης Απ. (80΄Πολιτίδης), Πιατίδης, Καραμανώλας Κ.(86΄Τζουκαν), Μυστρίδης, Καραμανώλας Εμ. (56΄Κατσούλης Βαλ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου