Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ηρακλής Λάρισας: Δωρεάν είσοδο ΜΟΝΟ οι γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 14ων ετών     Ο ΣΦΚ Πιερικός στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της         Γ’ εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τις εξής  ενέργειες που θα λάβουν μέρος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας:

1.    Οι κάτοχοι όλων των εισιτηρίων διαρκείας που προσέρχονται στο γήπεδο, παρακαλούνται να έχουν απαραίτητα μαζί τους και να επιδεικνύουν τις κάρτες διαρκείας τους στα άτομα ασφαλείας του γηπέδου προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ταλαιπωρίας. Χωρίς την επίδειξη της κάρτας διαρκείας δεν θα εισέρχονται εντός γηπέδου.

2.    Οι κάτοχοι των VIP GOLD CARD διαρκείας που θα προσέλθουν στον αγώνα θα μπορούν σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον βοηθητικό χώρο εντός του γηπέδου.

3.    Στην θύρα των επισήμων ( δερμάτινες θέσεις και πράσινα καρεκλάκια ) εισέρχονται ΜΟΝΟ οι κάτοχοι VIP GOLD CARD και VIP SILVER CARD.

4.    Στις θύρες 3-4 του γηπέδου εισέρχονται ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των διαρκείας WHITE CARD και όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

5.    Οι κάτοχοι διαρκείας BLACK CARD εισέρχονται ΜΟΝΟ στην θύρα 5 του γηπέδου. Η είσοδός του θα γίνεται όμως κανονικά από την θύρα 4.

6.    ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ έχουν ΜΟΝΟ οι γυναίκες ,καθώς και τα παιδιά κάτω των 14 ετών.

Παρακαλούμε πολύ για την τήρηση των παραπάνω ενεργειών, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση όλων των φιλάθλων στο γήπεδο.
  
Με τιμή
Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας
ΣΦΚ Πιερικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου