Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ν.Ο.Κατερίνης στην 12Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στην Καστοριά (φωτο)

Το τριήμερο που πέρασε (30/08-01/09) πραγματοποιήθηκε η 12η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι της Καστοριάς. Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης δήλωσε το παρόν με τους αθλητές/τριες κωπηλασίας να έχουν μια επιτυχημένη παρουσία στη διοργάνωση.


Συγκεκριμένα, η Πολυχρονίου Ηλέκτρα μαζί με την Τριανταφυλλίδου Δέσποινα κατέκτησαν τη 2η θέση στο διπλό σκιφ (2Χ) φέρνοντας το αργυρό μετάλλιο στον Ν.Ο.ΚΑΤ μετά από μια συγκλονιστική κούρσα.. Οι δύο αθλήτριες προηγούνταν, ωστόσο στο τέλος έχασαν για μια κουπιά την πρώτη θέση από το πλήρωμα του Ν.Ο. Αργοστολίου. 


Ο Φοροζίδης Θεόδωρος κατέλαβε την 7η θέση στο σκιφ (1Χ) αρχαρίων παίδων και  η Καρυώτη Ανδρονίκη  την 7η θέση στο σκιφ (1Χ) αρχαρίων κορασίδων. Ο Ευθυμίου Λεωνίδας μαζί με τον Χαϊδαλή Λουκά κατέκτησαν την 8η θέση στο διπλό σκιφ (2Χ) αρχαρίων παίδων. Στο τετραπλό σκιφ (4Χ) αρχαρίων παίδων ο Ν.Ο.ΚΑΤ. κατέλαβε την 10η θέση με τους Κέμος Θωμάς, Παππάς Ευάγγελος, Χαλατζογιάννης Γεώργιος και Καραΐσκος Κων/νος και τη 10η θέση στο τετραπλό σκιφ (4Χ) αρχαρίων κορασίδων με τις Μαρέτη Χρυσάνθη, Μανάκου Ιωάννα, Τσιακύργλου Μαρία-Ειρήνη και Οχανιάν Μαρία. Στο διπλό σκιφ (2Χ) αρχαρίων παίδων ο Παναγόπουλος Σάββας μαζί με τον Κίτσο Δημήτριο κατέλαβαν τη 13 θέση.


Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συνεχίζει να επενδύει στους νεαρούς αθλητές γι’ αυτό κατέβασε αποστολή 18 ατόμων και θα συνεχίσει να παρευρίσκεται σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις.
Το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις διακρίσεις τους, συγχαίρει επίσης τον προπονητή του τμήματος κ. Αναστασιάδη Χάρη και τον αρχηγό την αποστολής κ. Μαρέτη Κων/νο.
Συγχαρητήρια και στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου για την άρτια διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου