Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Αναγέννηση Σβορώνου - Θερμαϊκός Κορινού 1-5 Εύκολο πέρασμα για τον Θερμαϊκό

Μεγάλης έκτασης εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Θερμαϊκός Κορινού, ο οποίος πέρασε εύκολα όπως δείχνει και το σκορ απο το Σβορώνο, κερδίζοντας με το εμφατικό 1-5  την τοπική Αναγέννηση.

Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα ενώ οι γηπεδούχοι, γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο έμπειρος Αποστολίδης για την ομάδα του Κορινού και διπλασίασε τα τέρματα του Θερμαϊκού ο Παρδάλης.

Ο Μαργαρίτης μείωσε στο 22΄πετυχαίνοντας το 1-2 για να σκοράρει στο 30΄ ο Μυστρίδης και να πάνε στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες με σκορ 1-3 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Στην επανάληψη ένα ακόμη γκολ του Μυστρίδη στο 60΄ και ένα του Κατσούλη στο 88΄, διαμόρφωσαν το τελικό 1-5.

Διαιτητής ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Πατζιάλα

Αναγέννηση Σβορώνου: Αδάμος, Μπαλούκας, Τριανταφύλλου Θ.(53΄Μπουρονίκος), Παπαζήσης, Αμπατζίδης, Γιαγκόζογλου, Στεφανίδης (65΄Λάιος), Τριανταφύλλου Κ., Κατής, Σαρρής (78΄Ζησημόπουλος), Νέτσικας

Θερμαϊκός Κορινού (Γιάννης Βαρβούτης): Τσιλεγκερίδης, Κατσούλης, Πολυχρονιάδης, Αντωνιάδης, Πολιτίδης, Αποστολίδης (80΄Μάντζιος), Μυστρίδης (78΄Γιουκάν), Κατσούλης, Καραμανώλας Κ., Πιατίδης (65΄Καραμανώλας Εμ.), Παρδάλης (74΄Ταγκαλίδης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου