Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Εθνικός Κατερίνης - Αναγέννηση Κολινδρού 1-4 Δεν έκανε στάση στον Σταθμό η Αναγέννηση

Εύκολο αποδείχθηκε το πέρασμα της πιο έμπειρης Αναγέννησης απο την έδρα του νεανικού Εθνικού Κατερίνης στον Σταθμό.
Η ομάδα του Ηλία Μποταΐτη πέτυχε τέσσερα εκτός έδρας τέρματα και δέχθηκε μόνο ένα, παίρνοντας μια σημαντική για τη συνέχεια νίκη στην πρεμιέρα της φετινής περιόδου στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο έμπειρος Ματζουράκης  άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό και στο 27΄ ο Γκουνταμάνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-3 στο 33΄ δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες για να γίνει στην αρχή του 2ου μέρους το 0-4 με τον Μυσιούδη και να καθαρίζει ουσιαστικά το παιχνίδι η ομάδα του Κολινδρού.

Ο Εθνικός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Μυστρίδη λίγο πριν λήξει η αναμέτρηση.

Διαιτητής ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Καλορογιαννη και Χατζηγιάννη

Εθνικός Κατερίνης (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Ταγιάννης, Αλσελά (46΄Νικολαΐδης), Ζαγγελίδης, Θωμαΐδης, Γιαννακός (55΄Καραγκιοζίδης), Γεμενετζίδης, Δεληγιαννίδης (46΄Γκατζούνης), Σταλίκας (25 Ελεζάι), Τριανταφύλλου, Καμπερίδης, Μυστρίδης

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τραούδας, Σεραφειμίδης, Σκέντος, Μπουρανής (64΄Ορφανίδης), Κόλτσης, Κοσμίδης, Μυσιούδης (46΄Χνούδας), Παναγιωτίδης (68΄Αβραάμ), Πασχόπουλος (68΄Μπιλιαδέρης), Γκουνταμάνης Μαντζουράνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου