Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΕ Περίστασης - Άρης Κοκκινοπλιτών 1-1 Δεν (χ)άρηκε κανένας...

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στην Περίσταση με την τοπική ΑΕΠ και τον Άρη Κοκκινοπλιτών να παίρνουν απο έναν βαθμό και να παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 70΄γιατί αποβλήθηκε ο Σταματέλος αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα του Τάσου Γιαμούζη.

Δημήτρης Παυλίδης και Γιώργος Σκέντος, είδαν τις ομάδες τους να σκοράρουν απο μια φορά στην επανάληψη και στο τέλος να μοιράζονται τους βαθμούς, χωρίς καμία απο τις δυο να μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Το πρώτο μέρος κύλησε με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 και χωρίς να καταφέρνουν να παραβιάσουν η μια την εστία της άλλης.

Στο 58΄ο νεαρός Αδαμόπουλος θα σκοράρει για την ομάδα της Περίστασης, δίνοντας της το προβάδισμα με 1-0.

Ο Άρης θα καταφέρει να ισοφαρίσει στο 81΄με γκολ που θα πετύχει ο Τσιώμης, ο οποίος και θα διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Νταμπώση

ΑΕ Περίστασης (Δημήτρης Παυλίδης): Γαβριηλίδης, Σοφιανίδης, Γεροντίδης, Νίκου, Δημητρίου,  Αδαμόπουλος, Κλιάνης. Παπαγιαννόπουλος (88΄Νατσιος), Χαρτοματζίδης (68΄Νικολαΐδης), Ευθυμιαδης (76΄Κούμπουλα), Αντωνιάδης (60΄Κουτσουμπέας)

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Καλαϊτζής, Ατανάσωφ, Τσέτσιλας, Τοπάλης (14΄Ρογκότης), Σταματέλος, Μοσχολούρης, Ασλανίδης (55΄Τσιώμης), Εντιαγέ (90΄Παρμακτσίδης), Μπαλαούρας, Τσιαμπέρας, Ζιάκας (70΄Σαμαράς)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου