Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας - Δόξα Μοσχοχωρίου 0-2 Διπλό η Δόξα στην Τραπεζούντα

Χωρίς βαθμό για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε ο Εθνικός, ο οποίος δε κατάφερε να πάρει κάτι απο το εντός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο την ομάδα του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου.

Η ομάδα της Νέας Τραπεζούντας ηττήθηκε απο την Δόξα Μοσχοχωρίου με 2-0 και πλέον ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει τους πρώτους της βαθμούς.

Απο την άλλη η Δόξα συνεχίζει αήττητη και μετά το πρώτο ισόπαλο εντός έδρας παιχνίδι της με τον ισχυρό Πυδναϊκό, πήρε μια σημαντική νίκη στη Ν. Τραπεζούντα και συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με άλλες 6 ομάδες.

Ο Πίτλιακας στο 13΄άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 0-1 για την Δόξα και ο εμπειρότατος Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος θα διπλασιάσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 21ο λεπτό τα τέρματα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Διαιτητής ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Κουτσιώτα και Γερμανό

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας: Μαντζόλης, Αμανατίδης (50΄΄Εφραιμίδης Γ.), Υφαντίδης, Λυκίδης, Τερζίδης (70΄Μαυρόπουλος), Κατσάρας, Εφραιμίδης, Παπαδόπουλος Β., Σεριακίδης (60΄Μητσιόπουλος), Παπαδόπουλος Ν., Λαζίδης (79΄Τουλίκας)

Δόξα Μοσχοχωρίου (Μπούτας, Μέλλιος, Πασχόπουλος, Βανάσας, Σιαμάγκας, Μποστανίτης, Γκαντάς (85΄Γκουτζιάνας), Κουμαντζιάς (89΄Κατσαντώνης Ε.), Πίτλιακας (90΄Αρβανίτης), Κατσαντώνης Α., Παπαγιαννόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου