Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Θησέας Αγριάς - Πιερικός 0-1 Με το δεξί ο Πιερικός στην πρεμιέρα!

Ο Πιερικός ακατάφερε να φύγει με το τρίποντο απο τον Βόλο, κερδίζοντας στην πρεμιέρα τον Θησέα Αγριάς με 1-0 και κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου.

Οι Κατερινιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να σκοράρουν νωρίς και είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Στην επανάληψη η απόδοση τους έπεσε ή ίσως μπορεί να ειπωθεί ότι προσπάθησαν περισσότερο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θέλησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.
Το γκολ της ομάδας του Αποστόλη Στύλου, πέτυχε με ατομική προσπάθεια ο Σαχινίδης στο 7ο λεπτό.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Πιερικός με την εμπειρία που διαθέτει κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα του και ήταν η ομάδα που απείλησε με δεύτερο τέρμα, χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Κυπαρίσση στο 32’ (απέκρουσε σωτήρια ο Κεφαλάς) και Χαρτσιά στο 43’ (σε σουτ που επιχείρησε η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι).

Αυτή η νίκη δίνει στον Πιερικό τους 3 βαθμούς και τη νίκη που θέλησε να πάρει απο αυτό το παιχνίδι η ομάδα της Πιερίας, η οποία αποτελεί και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Νίκζας, Στάικος (Λάρισας)

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Ιακωβίδης, Διαμαντόπουλος, Μπόρας (46’ Ζαχαράκης), Γιαουπλάρι (75’ Κυρίτσης), Γαλανόπουλος (46’ Κοτζαθανάσης), Χατζησταμάτης (71’ Σιώμος), Πέτσης, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Βλάχος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Ρογγότης, Τακίδης, Μπούζουρας, Κόλα, Ιβανίδης (85’ Λαμπίρης), Μακρής, Μηλιώτης (60’ Δεμηρτζόγλου), Χαρτσιάς (92’ Πετράκος), Κυπαρίσσης (65’ Λαζαρίδης), Σαχινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου