Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Εθνικός Κατερίνης 0-0 Ισόπαλο χωρίς γκολ το παραδοσιακό ντέρμπι στη Ν. Ζωή

Δεν έβγαλε νικητή το παραδοσιακό ντέρμπι της Νέας Ζωής, με δυο απο τις ιστορικότερες ομάδες της περιοχής μας να μένουν τελικά στο στείρο 0-0 και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν απο το 80΄με παίκτη λιγότερο, αφού έχασαν τον Τουλίκα ο οποίος είδε την 2η κίτρινη και στην συνέχεια την κόκκινη του κ. Λαφατζή.

Οι μεγάλες φάσεις ανήκουν στους πόντιους με τα δοκάρια να σταματάνε την ομάδα της Νέας Ζωής αρχικά στο 35΄με το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Κότσι και στο 70΄όταν ο Τσενικλής πλάσαρε απο κοντά αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Βαβατσιούλα.


Διαιτητής ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς την κα Πατρή και τον Ατματζίδη

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Δημήτρης Παπαγιαννούλης): Δεληγιαννίδης, Τουλίκας, Σαχπάζωφ, Δεληγιάννης, Μπέης, Καρατζόγλου, Τσενικλής, Αδαμόπουλος (71΄Φουντουκίδης), Ιωσηφίδης (59΄Μαργαρίτης), Κότσι (81΄Σαββίδης), Κατσιούλης (80΄Ρίζος)

Εθνικός Κατερίνης (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Βαβατσιούλας, Αλσελά, Νικολαΐδης (55΄Ζεγγελίδης), Θωμαΐδης (55΄Σιαμάγκας), Μυστρίδης, Γεμενετζίδης, Γκατζούνης (67΄Γιαννακός), Δεληγιαννίδης, Ελεζάι, Καμπερίδης (78΄Στραβογιάννης), Τριανταφύλλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου