Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Champions League - Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Τουρκία. Όλα τα χθεσινά αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του Champions League για την εβδομάδα αυτή, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν πέντε αγώνες.

Προβάδισμα πρόκρισης πήραν από σήμερα οι Ρόζενμποργκ, Λίντσερ, Ολυμπιακός και Πόρτο, ενώ Κλουζ και Σέλτικ άφησαν τους λογαριασμούς τους… ορθάνοιχτους.

Κρασνοντάρ-Πόρτο 0-1
Με μια σημαντική νίκη στο παρά…πέντε έφυγε από την Ρωσία η Πόρτο, χάρη σε γκολ του Σέρτζιο Ολιβέιρα (δείτε εδώ)

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, με εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής έγραψε το 0-1 το οποίο δίνει, ισχνό μεν, αλλά προβάδισμα δε, πρόκρισης στην ομάδα του Οπόρτο.

Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός 0-1
Αν και χειρότεροι οι ερυθρόλευκοι, κατάφεραν να νικήσουν την Μπασακσεχίρ με 0-1 χάρη σε γκολ του Μασούρα.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα που πήραν απ’ τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Σα μάλιστα να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι του Βίτσκα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βασιλεία-Λίντσερ 1-2
«Χτυπώντας» στο δεύτερο ημίχρονο, η αυστριακή ΛΑΣΚ Λίντσερ κατάφερε να κερδίσει με 1-2 τους Ελβετούς στο Σεντ Γιάκομπ Παρκ, έχοντας πλέον σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στα Play Off της διοργάνωσης.

Στο 50ο λεπτό ο Τράουνερ έδωσε προβάδισμα στην Λίντσερ και στο 82ο λεπτό ο Κλάους διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Βασιλεία ήταν να μειώσει με τον Τσούφι σε 1-2 διατηρώντας κάποιες ελπίδες.

Kλουζ-Σέλτικ 1-1
Όλα ανοιχτά είναι στο ζευγάρι αυτό, καθώς το 1-1 δίνει ένα αρκετά μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους Σκωτσέζους.

Το σκορ άνοιξε για τους Ρουμάνους ο Ροντόν στο 25ο λεπτό, για να ισοφαρίσει εννέα λεπτά αργότερα ο Φόρεστ για τον σύλλογο της Γλασκόβης.

Μάριμπορ-Ρόζενμποργκ 1-3
Με το ένα πόδι στα Play Off του Champions League βρίσκεται ο νορβηγικός σύλλογος, αφού νίκησε την Μάριμπορ με 1-3 στη Σλοβενία.

Στο 50′ και στο 64′ ο Σόντερλουντ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους φιλοξενούμενος, με την Μάριμπορ να μειώνει προσωρινά σε 1-2 με τον Ταβάρες στο 70ο λεπτό, με τα πανηγύρια των γηπεδούχων να κρατάνε για δευτερόλεπτα, καθώς περίπου ένα λεπτό μετά ο Γιένσεν έκανε το τελικό 1-3.
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου