Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Η Προετοιμασία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στον Βώλακα της Δράμας (φωτο)

Με αισιοδοξία ξεκίνησε την Δευτέρα 29 Ιουλίου η προετοιμασία της μελανόλευκης ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην ορεινή κωμόπολη του Βώλακα, στην ορεινή κοιλάδα του όρους Φαλακρού και σε υψόμετρο 830 μέτρων, μέσα σε μια φανταστική εικόνα της φύσης και του δάσους.
Η προετοιμασία της ομάδας, μαζί με τα νέα αποκτήματα αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για μια πετυχημένη αγωνιστική περίοδο, όπου τίθενται οι βάσεις για τη βελτιστοποίηση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών μας. Έτσι ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η προετοιμασία της ομάδας μας στον όμορφο και φιλόξενο Βώλακα υπό τις οδηγίες του προπονητή Απόστολου Στύλου και του γυμναστή – συνεργάτη Ηλία Αδαμόπουλο.


Μετά από σκληρή δουλειά με έντονους ρυθμούς προπονήσεων και τακτικής μέσα σ΄ ένα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας, η αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα επιστρέψει στην βάση της στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης την Δευτέρα 5 Αυγούστου και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με στόχο την πλήρη ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών μας.

Η διαμονή της αποστολής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έχει καταλύσει στο φιλόξενο ξενοδοχείο ALONIHOTEL&SPA του κυρίου Θανάση με τις άρτιες φιλόξενες εγκαταστάσεις και όλες τις ανέσεις που μας παρέχονται από το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας. Την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ απαρτίζουν 25 ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ: Στύλος Απόστολος, Ηλίας Αδαμόπουλος, Σάββας Ταταρίδης, Φυσιοθεραπευτής: Γεώργιος Αγιαννίτης, Φροντιστής: Μιχάλης Βασιλειάδης, Γενικός Αρχηγός: Μάκης Θεοχάρης.

Η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές της με ποδοσφαιριστές που θέλει να εντάξει στην ομάδα χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφικές κινήσεις. Για τον μήνα Αύγουστο έχουν κοινοποιηθεί και κάποια φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας τόσο εκτός όσο και εντός και σας παραθέτουμε και μία ακόμη σημαντική φιλική αναμέτρηση με μια δυνατή και ισχυρή ομάδα της Super League 2 τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ την Κυριακή 25 Αυγούστου στην Κατερίνη και στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.
             
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου