Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Αύριο στο Α΄ΔΑΚ τα αποκαλυπτήρια του φετινού Πιερικού - Είσοδος ελεύθερη για όλους!

Το αυριανό φιλικό του Πιερικού με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους της Πιερίας, μετά την ενίσχυση του στη μεταγραφική περίοδο και με μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστήσει φέτος και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Ενισχυμένος Εθνικός του Σωτήρη Ζιώγα, με πλούσιο ρόστερ που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, αποτελεί έναν άξιο και ισχυρό αντίπαλο για την ομάδα της Κατερίνης, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα πραγματοποιηθεί υπό το φως των προβολέων.

Το τελευταίο απόκτημα του Πιερικού, ο έμπειρος επιθετικός Βασίλης Σαχινίδης, ισχυροποιεί την επιθετική γραμμή της ομάδας του Αποστόλη Στύλου, που διαθέτει ήδη σημαντικά ατού σε αυτήν με νεαρούς όπως οι Κυπαρίσσης, Μηλιώτης, Μπατσαράς αλλά και τον πολύπειρο και πάντα αξιόπιστο Μίμη Μπενίσκο.
Τρεξίματα, ταχύτητα, ταχυδύναμη και διάθεση απο τη μια, εμπειρία, εύκολα τελειώματα στις αντίπαλες εστίες και σωστή διαχείριση απο την άλλη, προσφέρουν απλόχερα  αυτό που ζητάει ο Κατερινιώτης τεχνικός απο τη γραμμή κρούσης του φετινού συνόλου που χτίζει, με μοναδικό στόχο την πρωταγωνιστική πορεία και την επιστροφή στο χώρο που ανήκει διαχρονικά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα η ομάδα του.

Η είσοδος για τον αγώνα του Α΄ΔΑΚ θα είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους, που θα έχουν την ευκαιρία να δούν τα αποκαλυπτήρια του φετινού Πιερικού, καθώς και την δυναμική που θα βγάζει φέτος στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας ο αυριανός του αντίπαλος, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου