Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Εν μέσω τουριστικής περιόδου και με καθημερινά κρούσματα, η ασυνέπεια του δήμου Κατερίνης αφήνει τις ακτές χωρίς ναυαγοσώστες!

Εν μέσω φουλ τουριστικής περιόδου και με τα κρούσματα στις ακτές της περιοχής μας να είναι σχεδόν καθημερινά, η ασυνέπεια του δήμου Κατερίνης προς την εταιρία Lifeguard Patrol που έχει αναλάβει την φύλαξη και την κάλυψη των ακτών της περιοχής μας, αφήνει τις παραλίες μας χωρίς ναυαγοσώστες.

Τραγικό, λυπηρό, απαράδεκτο και ...αντιτουριστικό το συγκεκριμένο γεγονός και σίγουρα ένα απο τα πολλά κρούσματα της ανυπαρξίας του συστήματος απο την εκλογική περίοδο και μετά.

Η ανακοίνωση της εταιρίας Lifeguard Patrol:

"Η εταιρεία Lifeguard Patrol βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την προσωρινή αναστολή των εργασιών «Ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών του Δήμου Κατερίνης». Από σήμερα Τετάρτη 21-8-2019 οι ναυαγοσώστες δε θα βρίσκονται στα βάθρα τους καθώς ο Δήμος Κατερίνης δεν υπήρξε συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στην εταιρεία. Με την κάλυψη των οφειλών από τον Δήμο οι ναυαγοσώστες θα επιστρέψουν και πάλι στις ακτές."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου