Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Βάζει τις βάσεις για τον πρωταθλητισμό (φωτο)

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Πιερικός. Με νέα διοίκηση και ανανεωμένη σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σχέση με πέρσι η ομάδα της Κατερίνης έχει θέσει ως στόχο την άνοδο και η λειτουργία της είναι σε πολύ επαγγελματικά επίπεδα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι «μελανόλευκοι» βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Βώλακα όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους θέτοντας τις βάσεις για την επιτυχία. Η «Μetrosport» τους συνάντησε εκεί, συνομίλησε με μερικούς εκ των πρωταγωνιστών και σας παρουσιάζει στιγμιότυπα από την προετοιμασία της ομάδας.

Οι 13+1 μεταγραφές
Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχει αλλάξει πολύ καθώς μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί 14 ποδοσφαιριστές, οι Γιώργος Τουλίκας, Κώστας Δεμηρτζόγλου, Γιώργος Τακίδης, Κώστας Παγωνίδης, Γιώργος Ρογγότης, Δαβίδ Ιβανίδης, Φερνάντο Κόλα, Νίκος Μπουζούρας, Χαράλαμπος Πετράκος, Κώστας Βασιλείου, οι τρεις τερματοφύλακες Στέφανος Γουναρίδης, Δημήτρης Παπατολίκας και Διονύσης Μπαλάφας, αλλά και ο έμπειρος επιθετικός Μίμης Μπενίσκος, ο οποίος αν και δεν ανακοινώθηκε ακόμη λογίζεται ως παίκτης της ομάδας και μετέχει στην προετοιμασία.

 «Να βγάλουμε τον Πιερικό από το τέλμα»
Ενα από τα νέα πρόσωπα του Πιερικού, ο νέος τεχνικός Απόστολος Στύλος δήλωσε:
 «Είμαστε μια νεανική ομάδα και σε ηλικία και σε επίπεδο προσώπων, έχουμε πολλές φιλοδοξίες ενόψει της νέα αγωνιστικής περιόδου. Θέλουμε να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα που είχε πέσει όλα αυτά τα χρόνια και να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική. Η προετοιμασία διεξάγεται σε πολύ καλό επίπεδο είμαστε καλό βαθμό ετοιμότητας για την εποχή. Έχουμε μεγάλες μεταβολές στο ρόστερ παρότι έμειναν στην ομάδα πολλοί ποδοσφαιριστές από πέρσι, κυρίως μικροί σε ηλικία και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και άλλη μεταγραφική ενίσχυση».

«Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε»
Ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Ρογγότης δήλωσε:
«Στόχος μας φέτος είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Με αυτόν τον σκοπό ήρθα κι εγώ στην ομάδα. Οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες όπως επίσης και οι απαιτήσεις. Δουλεύουμε επαγγελματικά για να είμαστε έτοιμοι με το ξεκίνημα».


Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τακίδης σημείωσε:
«Οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί, όμως, καλό είναι να μην λέμε μεγάλα λόγια και να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ποιοι πραγματικά είμαστε. Το κλίμα στην ομάδα είναι παρά πολύ καλό, υπάρχει κούραση λόγω της εξαντλητικής προπόνησης όμως γι’ αυτόν τον σκοπό ήρθαμε στον Βώλακα».

 Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπουζούκης σημείωσε: 
«Στόχος μας είναι μόνο η κορυφή, εκεί κοιτάμε. Δουλεύουμε σκληρά για αυτό μαζί με τους προπονητές μας και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε τους στόχους μας».


*** Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport»
Απόδοση: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου