Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Ισόπαλος ο Πιερικός με τον Δία στο Δίον - Την Κυριακή με Απόλλων Λάρισας στο Ά ΔΑΚ (8 μ.μ.)

Χθες το απόγευμα ο Πιερικός στο πλαίσιο της προετοιμασίας έπαιξε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Δίου απέναντι στην τοπική ομάδα του Δία που φέτος θα παίξει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Δεν αναδείχθηκε νικητής στο φιλικό με τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι εμφανώς "πιασμένοι" απο το βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας  και οι δύο προπονητές, ο Τάσος Ιωαννίδης του Δία Δίου και ο Απόστολος Στύλος του Πιερικού έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα.

Ανασταλτικός παράγοντας στάθηκε και η υψηλή θερμοκρασία που κυριολεκτικά "έλιωσε" τους καταπονημένους παίκτες και των δύο ομάδων που προσπάθησαν για το καλύτερο τηρουμένων των αναλογιών.

Δεν αγωνίσθηκαν για τον Πιερικό ο Σαχινίδης και ο Χαρτσιάς που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με την ομάδα της Κατερίνης να δίνει την ερχόμενη Κυριακή 25 Αυγούστου ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι στο Α' ΔΑΚ στις 20.00 υπο το φως των προβολέων, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας που αγωνίζεται στην Super League 2.

Στον αντίποδα ο Δίας Δίου το Σάββατο 24 Αυγούστου παίζει νέο φιλικό με τον ΑΜΣ 25ης Μαρτίου Κατερίνης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ Κυριακού, Μαυρόπουλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ

Ζωγράφος, Δερμίσης, Λιόλιος, Καλουσίδης, Δαλαμήτρας, Καλαμπάκας, Ευαγγελόπουλος, Παναγιωτίδης Ε., Ευθυμιάδης, Καραθάνας, Τσουρέκας.

Επίσης έπαιξαν και οι:

Παναγιωτίδης Γ., Παπαστεργίου, Νάκας, Μπακούρας, Πανωλής, Παπαδόπουλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ(πρώτο ημίχρονο)

Γουναρίδης, Λαζαρίδης, Τακίδης, Βασιλείου, Τουλίκας Β., Μπουζούκης(25' λ.τ Ρογκότης), Ιβανίδης, Πετράκος, Μηλιώτης, Δεμιρτζόγλου, Μπενίσκος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ(δεύτερο ημίχρονο)

Παπατολίκας, Μπούζουρας, Τακίδης, Ρογκότης, Κόλα(85' Γιώτσας), Παγωνίδης, Λαμπίρης, Τουλίκας Γ., Κυπαρίσσης, Ναρίνογλου, Κριεμάλντι. 
Απο - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου